Endüstriyel dikiş ve nakış ipliklerinin önde gelen üreticisi Durak Tekstil, 3 Aralık 2022’da Bursa Podyum Davet’te kuruluşunun 50. yılını görkemli bir şekilde kutladı. Durak Tekstil 50. Yıl Etkinliği’ne firma yöneticilerinin yanı sıra firma çalışanları katıldı.

Coşkuyla geçen kutlamada ayrıca firmada 15, 20, 25 ve 30. yılını dolduran çalışanlara plaket takdim edildi ve 50. yıla birlikte girmenin şerefine tüm çalışanlara hatıra altın verildi.

Kutlamanın açılışında şirketin kurucusu Ali Durak ile vizyonu ve çalışmalarıyla şirketin bugünlere gelmesinde büyük katkıları olan Ömer Durak’ın anısına saygı duruşunda bulunuldu. Durak Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kuru, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Saadet Oran, Yönetim Kurulu Üyesi Yiğit Durak ve İcra Kurulu Başkanı Nadiye Kurteş birer konuşma yaparak katılımcıları selamladılar.

Vodalife, ambalajlı doğal kaynak suyu sektöründe büyüyor Vodalife, ambalajlı doğal kaynak suyu sektöründe büyüyor

Durak Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kuru yaptığı konuşmada yarım yüzyılı geride bırakmanın huzurunu ve mutluluğunu kutladıklarını söyledi. Kuru; “Cumhuriyetimiz birkaç ay sonra 100. yılını kutlamaya başlayacak ve biz de yaptığımız çalışmalar ve yarattığımız değerle bunun 50 yılında olmaktan gurur duyuyoruz. Şirketimizin geride kalan 50 yılının büyük bir kısmına tanıklık etmiş 20 yıl, 30 yıl çalışmış arkadaşlarımız bulunuyor. Yıl içinde müşterilerimiz ve tedarik zincirimizle birçok kutlama gerçekleştirdik. Bu başarıda emekleriyle yer alan çalışanlarımızla 50. yılımızı kutlamak bizim için özel bir anlama sahip” dedi.

Konuşmalardan sonra yönetim kurulu üyeleri tarafından Durak Tekstil’de 30 yıl ve üzeri, 25-30 yıl arası, 20-25 yıl arası ve 15-20 yıl arasında çalışanlara plaketleri takdim edildi. Hüseyin Kuru, Yiğit Durak ve Saadet Oran tarafından 50. yıl pastasının kesilmesi ile gecenin coşkusu zirveye çıktı.