22 saat önce Dünya
3 gün önce Ekonomi
4 gün önce Şirketler

Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova, yıllar önce mezun olduğu Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi, gençlere önemli tavsiyelerde bulundu.

4 gün önce GÜNDEM
5 gün önce İNCELEME

Avrupa’da bazı ülkelerde teşviklerin bitmesi, bazılarında ise azalması, elektrikli otomobil satışlarına kayıp olarak yansıdı. Ancak otomotiv yan sanayi yetkilileri, gerekli hazırlıklar yapılırsa sektörün dinamik yapısıyla bu tür ‘dönemsel’ sıkıntıları aşacağı görüşünde birleşiyor.

5 gün önce İş Dünyası

Vize krizi, iş dünyasını da vuruyor. Bazı ülkelerden randevu bile alamayan Bursalı iş dünyası isyanda. Sanayici ve iş insanları, sorunun kalıcı olarak acilen çözülmesini bekliyor.

5 gün önce GÜNDEM

Enerji ve teknoloji odaklı girişimlerin ön plana çıktığı Hannover Messe 2024, endüstriyel dönüşüm temasıyla gerçekleştirildi. Fuara katılan Bursalı 14 firma, son teknoloji ürünlerini sergiledi.

5 gün önce Şirketler

Avrupa'nın en büyük entegre ve inovatif polyester iplik üreticilerinden Korteks, Ar-Ge merkezinde geliştirdiği yenilikçi, fonksiyonel, katma değerli ipliklerini ve inovatif ürünlerini Techtextil Fuarı’nda gözler önüne serdi.

5 gün önce İş Dünyası

BUSİAD, İktisadi Yönelim Anketi’nin sonuçlarını açıkladı. Ankete katılan firmalardan gelen yanıtlar, ikinci çeyreğe ilişkin beklentilerin karmaşık olduğunu ortaya koydu.

5 gün önce İş Dünyası

2023 yılı sonuna yaklaşılırken, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB), Bursa'da otoyola direkt bağlantısı yapılan ilk OSB olmuştu. DOSAB'ın, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi ile geliştirilen ve kamulaştırma bedeli için 9 milyon TL ödediği proje hizmete alınınca, bölgeye giriş çıkışlarda trafik yükü azaldı.