2 gün önce GÜNDEM
2 gün önce İş Dünyası
3 gün önce Finans
4 gün önce GÜNDEM
4 gün önce Kent

Osmangazi Kent Konseyi’nin tek listeyle yapılan seçimli Olağan Genel Kurulu’nda, yeni başkan Fatma Çil Yılmaz, oldu.

4 gün önce Kent

Osmangazi Belediyesi, aynı çatı altında ilçeye kazandırdığı Hasan Ali Yücel Dünya Klasikleri Kütüphanesi ve Genç Kafe’yi düzenlenen törenle hizmete açtı. Osmangazili kitapseverler, zengin kitap koleksiyonuna sahip kütüphanenin raflarından aldıkları Türk ve dünya klasiklerini konforlu bir ortamda okurken, gençler de uygun fiyata aldıkları lezzetli kahvelerini yudumlayacak.

4 gün önce GÜNDEM

EKOHABER’in marka yayını “Bursa Çınarları” dergisinin 29’uncu yılında, Bursa iş dünyasının dijitalleşme ve sürdürülebilirlik çalışmalarını mercek altına aldık.

4 gün önce İNCELEME

Küresel durgunluk, yüksek maliyetler, Çin’le yoğunlaşan rekabet ve düşük döviz kuru nedeniyle makine ihracatında geçen ay görülen keskin düşüş, sektörü zora soktu. Bursalı makine ihracatçıları, bu yıl mevcudu korumaya çalışacaklarını, sektörde en iyi tahminle yukarı yönlü çıkışın 2024 yılının son çeyreğinde başlayabileceğini, toparlanmanın ise önümüzdeki yılı bulabileceğini dile getirdiler.

4 gün önce Sektörel Haberler

Türkiye’nin Detroit’i Bursa’da yılın ilk yarısında 263 bin 100 araç banttan indirildi. Otomotiv üretiminin 3'te birinden fazlasının yapıldığı Bursa, dış satımda da önemli rol üstlendi.

4 gün önce Şirketler

Otomotiv yan sanayi, enerji, iklimlendirme ve sigorta gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren Beyçelik Holding, Hurda Metal Geri Dönüşüm Sektörünü faaliyet alanlarına ekledi.