Dijital Dönüşüm ile üretim kapasitenizi artırın Dijital Dönüşüm ile üretim kapasitenizi artırın

Doruk Nilüfer Hastanesi, getirdiği mi­mari ve tıbbi teknolojik yenilikle Bursa’da sağlık alanında fark yaratmaya hazırlanıyor.

Bursa Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fa­kültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri, Doruk Hastanelerinin Toplumla Bütün­leşme Projesi kapsamında hastane mima­risi ve tasarımı konusunda incelemelerde bulunmak üzere Doruk Nilüfer Hasta­nesi’ni ziyaret etti. Toplantıya başta Doruk Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ömer Yavuz Namlı olmak üzere Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Mimarlık Fa­kültesi Dekanı Prof. Dr. Tülin Vural Arslan, BUÜ Mimarlık Bölümü Başkanı Prof. Dr. Selen Durak, BUÜ Mimarlık Bölümü öğre­tim üyesi Prof. Dr. Murat Taş, Sözüneri Mi­marlık’tan proje mimarı Hasan Sözüneri ve Ahmet Anıl, hastanenin iç mimari tasa­rımını yapan Zoom TPU’dan şirket ortak­ları Levent Çırpıcı, Yunus Emre Kara, Proje Koordinatörü ve Mimar İpek Tümerdem Sucu ile hastane yöneticileri ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri katıldı. Doruk Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ömer Yavuz Namlı, toplantının açılışında yap­tığı konuşmada, Doruk Hastaneleri olarak 25. yıllarını kutladıklarını belirterek, “Doruk Nilüfer Hastanemiz açıldığında Bursa’nın ilk özel hastanesiyle Bursa’nın son açılan özel hastanesini bünyemizde bulunduran bir sağlık grubu olacağız. Yıl­dırım’da ve Osmangazi’de birer hastane­miz vardı. Nilüfer’de de olma zorunluluğumuz ortaya çıktı.

Hastanemizi tasarlarken de bugüne kadar yapamadığımız, eksik kaldığımız, Bursa’nın ihtiyacı olan ne ise bunların hepsini yapmaya çalıştık’ dedi.