banner34

banner50

banner6

TETSİAD’da Bayram güven tazeledi

Ev tekstili sektörünün çatı kuruluşu TETSİAD’da mevcut Başkan Hasan Hüseyin Bayram, güven tazeledi. Yeni dönemin mottosunu ‘Güçlü Yönetim, Güçlü Sektör’ şeklinde belirlediklerini kaydeden Bayram; 2023 ihracat hedefini 5 milyar dolar olarak açıkladı.

İş Dünyası 01.08.2022, 23:13
TETSİAD’da Bayram güven tazeledi

Türk ev tekstilini tek çatı altında top­layan Türkiye Ev Tekstili Sanayici­leri ve İş İnsanları Derneği’nin (TETSİAD) tek liste ile İstanbul’da gerçek­leştirilen 5’inci Olağan Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Bayram güven tazeledi. Üretim, yatırım, istihdam ve ihracat misyonu ve ‘Güçlü yönetim, güçlü sektör’ sloganıyla gerçek­leştirilen Genel Kurul’a sektör temsilcileri yoğun katılım gösterdi.

30 yıldır ev tekstili sektörüne yön ver­diklerini ve bugün 180 ülkeye 3,5 milyar dolar ihracat gerçekleştirdiklerini vurgu­layan TETSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Bayram, “Cumhuriyeti­mizin 100’üncü kuruluş yıldönümüne ya­kışır bir hedefle en az 250 bin ziyaretçi ve 2 milyar dolarlık iş hacmiyle gerçekleşti­receğiz. 2023 yılı ev tekstili ihracat hedefi­mizi de 5 milyar dolar olarak ilan ediyorum” diye konuştu.

Genel Kurul’da Divan Başkanlığı yapan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yö­netim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay da ev tekstili sektörünün dünya genelindeki değişime iyi adapte olması gerektiğini vurguladı.

Ev tekstili sektörünün ülke ihracatına çok büyük katkılar sağladığını İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Baş­kanı Şekip Avdagiç ise, “Yeni dönemde ev tekstili sektörü, inşallah daha fazla ih­racatla ekonomimize katkı sağlayacak. Başarıyla gerçekleştirdiğimiz HOMETEX Ev Tekstili Fuarı’nda başarı çıtasını çok daha yükseklere çıkaracağız” dedi.

TETSİAD Yönetim Kurulu

TETSİAD’ın 5. Olağan Genel Kurulu’nda oybirliği ile belirlenen Yönetim Kurulu, şu isimlerden oluştu:

Hasan Hüseyin Bayram (Başkan), Erdo­ğan Baydemir, Harun Kütükde, Ufuk Oçak, İbrahim Uzunoğlu, Ömer Faruk Ca­navar, Murat Zümbülyuva, Mehmet Ali Altun, Hüseyin Eğri, Murat Tosunoğlu, İs­mail Akgün Güvenç.

Denetleme Kurulu Asil Üyeleri ise Nev­zat Halit İlsever, Murat Şahinler, Musa­tafa Koç, Cüneyt Demirkan’dan oluştu.

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51