banner6

OSB’ler buluta taşınıyor

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) tarafından organize sanayi bölgelerinde üretim yapan 67 bin sanayi işletmesi ve OSB bölge müdürlüklerinin verilerinin güvenli bir şekilde yedeklenip, kullanılabileceği yüzde 100 yerli ve milli bulut sistemi hayata geçirildi.

İş Dünyası 01.08.2022, 23:11
OSB’ler buluta taşınıyor

OSBÜKbulut sisteminin organize sa­nayi bölgelerine tanıtıldığı online lansman toplantısında konuşan OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, organize sanayi bölgelerini ve katılımcı sanayi işletmele­rini yüzde 100 yerli ve milli olan OSBÜK­bulut’u kullanmaya davet etti.

Dünyanın her yerinden 7 gün 24 saat ulaşılabilecek

OSBÜKbulut’un OSB’leri ve OSB sanayi­cilerini milyonlarca liralık donanım yatı­rımlarından da kurtaracağını ifade eden Kütükcü, “OSB’lerimiz ve bölgelerimiz­deki 67 bin sanayi işletmemiz OSBÜKbu­lut ile verilerini daha güvenli ortamda, KVKK gerekliliklerine uygun biçimde ye­dekleyebilecekler, iş süreçlerini dijital or­tama aktarabilecekler ve bu verilerine dünyanın her yerinden 7 gün 24 saat ula­şabilecekler. Ayrıca kurumsal sunucu ihti­yaçlarını çok daha düşük maliyetlerle karşılayabilecek, işletme ve bakım mali­yetlerinden ciddi tasarruflar sağlayabile­cekler. İhtiyaç duydukları başta muhasebe uygulamaları olmak üzere bir­çok uygulamayı düşük maliyetle OSBÜK­bulut üzerinden kullanabilecekler. OSBÜKbulut, OSB’lerimizin ve işletmeleri­mizin dijitalleşme süreçlerine de önemli katkı sunacak” dedi.

OSBÜKbulut, OSB’lere tanıtıldı

NetDataSoft firması Genel Müdürü Yusuf Tulgar da, bir sunum yaparak OS­BÜKbulut Sistemi ile ilgili teknik bilgiler verdi. Tulgar, OSB’ler, OSB firmaları ve ça­lışanlarının OSBÜKbulut’ta dijital verile­rini saklayabileceklerini, kurumsal kaynak planlama uygulamalarını ve anti­virüs yazılımlarını kullanabileceklerini an­latarak, http://bulut.osbuk.org/ adresin- den ulaşılabilen OSBÜKbulut’un sunacağı hizmetlerle ilgili detaylı bilgi verdi.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51