banner6

Başkan Aktaş’tan DOSABSİAD’a övgü

DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel’i ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, iş birliğini yoğunlaştırarak kent ve ülke ekonomisine katkıların artırılacağını söyledi.

İş Dünyası 29.08.2022, 22:15
Başkan Aktaş’tan DOSABSİAD’a övgü

Bursa Büyükşehir Belediye Baş­kanı Alinur Aktaş, Demirtaş Orga­nize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel ve Yönetim Kurulu üyele­rine nezaket ziyareti gerçekleş­tirdi. Ziyarette DOSABSİAD’ın kent ve ülke ekonomisi açısından stratejik konumda olduğu vurgulandı.

Aktaş: Üzerimize düşeni yaparız

DOSABSİAD’ın ekonomiye büyük katkılar sağladığını kayde­den Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Örnek ya­tırımların gerçekleştirildiği, sa­nayi dünyasında pek çok bakım­dan lokomotif konumda bulunan Demirtaş Organize Sanayi Böl­gesi; istihdam ve ihracata yaptığı katkılarla hem şehrimiz, hem ülke ekonomimiz açısından son derece değerli bir bölge. Büyükşe­hir Belediyesi olarak kentimiz, ül­kemiz için taşın altına elini koyan sanayicimizin, iş insanımızın ya­nındayız” diye konuştu.

Çevikel: Ses getirmeye devam edeceğiz

DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel de 35 yıl­dır yerel yönetimlerle iş birliğinde kent ve ülke ekonomisine damga vurmaya devam ettiklerini belir­terek, “Sadece üretim ve istihdam boyutu ile değil, dijital ve yeşil dö­nüşüm konularında da öncü ko­numdayız. BTSO iştiraki BUTGEM ile iş birliğinde hayata geçirdiği­miz ve büyük ilgi gören Dijital Dö­nüşüm Okulu da bu alandaki önemli hamlelerimizden biri. 1 mil­yon istihdam açığı olan alana yö­nelik Türkiye’de bir ilke imza atılan proje kapsamındaki eğitimlerle iş dünyasının dijital dönüşüm süre­cini hızlandırıyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51