Turizm sektöründe 30. yılına giren PLAZA­TUR’un, uzun yıllardır iş birliğinde olduğu, Bursa ve İstanbul’dan davetli misafirleri ile pandemi sonrasında ilk yüz yüze gerçekleş­tirdiği Yaz Partisinde keyifli anlar yaşandı.

Arap coğrafyasına ihracat Arap coğrafyasına ihracat

Genel Müdür Serdal Can açılış konuşmasında, PLAZATUR tecrübelerle dolu 30’uncu yılı geride bırakırken, bu zorlu yolda büyük katkısı olan firma, kurum ve kuruluş­lara sürdükleri uzun soluklu iş birliği için te­şekkür etti.

İzmir ve Galataport Istanbul çıkışlı Cruise şirketlerini Bursa iş dünyası ile buluşturmayı hedefleyen PLAZATUR’un etkinliğinde; Costa Cruise Genel Müdürü Ercan Abitağaoğlu,Ce­lesytyal Cruises Genel Müdürü Özgü Alnıte­miz, Princess Cruises Genel Müdürü Tolgar Bıyıklı ve Royal Carabbian Internatıonal Cruises Genel Müdürü Alper Taşkıran’ın ko­nuşmaları ve video sunumları yer aldı. Et­kinliğe katılan misafirler Cruise şirketleri için hazırlanan özel tanıtım masalarını gezerek gemi seyahatleri hakkında bilgi aldılar.

Öte yandan etkinlikte gerçekleştirilen sürpriz hediye çekilişinde; Karayipler Cruise tatili, nehir gezisi, Yunan Adaları Cruise tatili, Alaska Cruise tatili ve PLAZATUR’dan Av­rupa Uçak biletleri yapılan çekiliş sonrası şanslı misafirlere takdim edildi.