Çiçek Izgarada isim tartışması
Bursa'nın tarihi gıda markalarından Çiçek Izgara'nın kurucusu Hasan Hınçalan'ın ölümünün ardından kızı Oya Suna'nın Nilüfer'de Çiçek Izgara adıyla işyeri açması ailede gerginlik yarattı.
Hasan Hınçalan'ın eşi ve Çiçek Izgara Gıda A.Ş. YKB Nurten Hınçalan ile diğer kızı İpek Hınçalan, Çiçek Izgara adının bu şekilde kullanılmasına asla izin vermeyeceklerini ve mahkemeye başvuracaklarını açıkladı. Oya Hınçalan'ın bilgileri dışında açtığı işyerinde Çiçek Izgara adını kullanamayacağını söyleyen Nurten Hınçalan, "Bu, bir aile kavgası veya miras melesesi değil. Çiçek Izgara bir miras değil, bir eser diye konuştu.
Nilüfer Çiçeklendi
Emine Oya Hınçalan Suna ile eşi Hakan Suna tarafından kurulan ve büyük tartışma yaratan Çiçek Izgara, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Mudanya yolu girişinde faaliyetine başladı. Suna çifti, geleneksel Çiçek lezzetini tüm Bursalıların beğenisine sunduklarını söyledi.

Sayı: 561 - Sayı'nın Kapağı