Şirketler

Zorlu Enerji’ye prestijli ödül

Zorlu Enerji, iklim kriziyle mücadele ve sürdürülebilir bir gelecek adına hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projelerinin ödüllendirildiği Communitas Awards’da sektörünün en iyisi seçildi.

Geleceğin enerji şirketi olma vizyonu doğ­rultusunda sürdürülebilir­liği faaliyetlerinin merkezine alan Zorlu Enerji, sektöründe fark ya­ratan başarılı sosyal so­rumluluk çalışmalarıyla uluslararası çapta ödüller kazanmaya devam ediyor. Zorlu Enerji, iklim kriziyle mücadele ve sürdürülebi­lir bir gelecek adına hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ve sektör öncüsü uygulamalarıyla Uluslararası Pazarlama ve İletişim Pro­fesyonelleri Derneği’nin (AMCP) dü­zenlediği Communitas Awards’da, ‘Etik ve Çevresel Sorumlu­lukta Liderlik’ kategorisinde sektörü­nün en iyisi olarak ödüllendirildi.

Enerji sektörünün lideri oldu

Topluma en duyarlı projelerin reka­bet ettiği ve 12 yıldır aralıksız düzenle­nen Communitas Awards Ödülleri top­luma hizmet ve sosyal sorumluluk dünyasının küresel ölçekte en saygın ödül organizasyonları arasında yer alı­yor. Enerji sektörü öncülerinden biri olarak Zorlu Enerji, bu ödüle yeni nesil teknolojileri hayata geçirmek ama­cıyla kurduğu ‘’Zorlu Energy Solutions (ZES), Sıfır Karbon Ayak İzi Ormanları Projesi, Dijital Abonelik Projesi’’ gibi sürdürülebilirlik stratejisi odağında kararlılıkla uyguladığı projeleri saye­sinde hak kazandı.