1987 yılında Mehmet Baş ve Salim Balcı başta olmak üzere 4 ortak tarafından kurulan ve faaliyetlerine Ka­yapa OSB’de devam eden YEP­SAN, otomotiv ana sanayiine başta gövde, şasi, motor, emni­yet grubu ve airbag parçaları olmak üzere şekillendirilmiş ve birleştirilmiş sac parça üretimi yapıyor.

YEPSAN, 35. Kuruluş Yılı Et­kinlikleri kapsamında düzenle­diği Yaz Şenliği’nde 10 yıl ile 25 yıl arasında görev yapan toplam 63 çalışan­larını ödüllendirdi.

Hayat Hastanesi’nde Robotik Cerrahi Dönemi Hayat Hastanesi’nde Robotik Cerrahi Dönemi

YEPSAN’ın çalışanları ile ailelerinin de katıldığı Yaz Şenliği’nin açılışında konu­şan İcra Kurulu Üyesi Ali Baş, “YEPSAN kurulduğu günden bu yana Bursa’mız ve ülkemiz ekono­misine önemli katkılar sağla­maktadır. Bursa’mız ve ülkemiz için üretiyoruz, istih­dam sağlıyoruz, ihracat yapı­yoruz. YEPSAN, güven, kalite ve başarı demek. Ülkemizin ve dünyanın ünlü markaları­nın tedarikçileri arasındayız” şeklinde konuştu.

Konuşmasında şirket kuru­cuları ile çalışanlarına ve aile­lerine özel olarak teşekkür eden Baş, 35. yıl kutlama etkinlerinin ileriki günlerde devam edeceğini belirtirken “YEPSAN büyümesini sürdürüyor ve başarı çıta­mızı daha da yukarı çıkmak için elimiz­den geleni yapıyoruz” dedi.