12-14 Mart 2024 tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri’nin Seattle şehrinde sektörün öncü firmalarını bir araya getiren zirvede, Coşkunöz Aerospace’in havacılık kabiliyetleri, dünyanın dört bir yanından katılan ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Şirket, 25’ten fazla ülkeden 700 firmanın katıldığı zirvede gövde, komponent, detay montaj, talaşlı imalat, sac sekillendirme, takım tasarımı ve imalatı gibi yetkinliklerini tanıttı.

Global pazardaki ihtiyaçlara yönelik çalışmalarını sürdüren Coşkunöz Aerospace etkinlikte, Türkiye’ye katma değer sağlayacak yeni projeleri kısa ve orta vade yatırım paketleri ile hayata geçirmek için havacılık sektörünün önde gelen firmaları ile potansiyel iş birliği konularını görüştü.

Burdöksan kendi enerjisini üretiyor Burdöksan kendi enerjisini üretiyor

Eskişehir’de üretim yapıyor

Coşkunöz Aerospace; Sabit Kanatlı ve Döner Kanatlı hava araçlarının yapısal gövde aksamlarının üretim ve montajlarının yanı sıra, sistem ve alt sistem üretim ve entegrasyonları, tasarım ve mühendislik hizmetleri ile havacılık sektörlerindeki firmalara çözüm ortağı olarak hizmet veriyor. Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde 33 bin metrekare alana sahip tesisinde yüksek standartlarda üretim yapan Coşkunöz Aerospace; sertifikalı uzman çalışanları, güçlü tasarım ve analiz kabiliyetleri, ileri düzey mühendislik ve ürün geliştirme-iyileştirme faaliyetleri gerçekleştiriyor.