Türkiye’nin 7 bölge­sine yaygın 8 bölge müdürlüğü ile ülke gene­linde SPK ve BDDK onaylı gayrimenkul değerleme hizmeti veren Çınar De­ğerleme ve Müşavirlik, Londra merkezli RICS Kraliyet Ser­tifikalı Ölç­meciler Enstitü­sü’nden ser­tifika alarak hizmet ihra­catı konu­sunda atağa kalktı.

Oktay Holding Yatırımlara Hız Verdi Oktay Holding Yatırımlara Hız Verdi

Londra merkezli RICS Belgesi al­maya hak kazanan Çınar Değerleme ve Müşavirlik, uluslararası standartlarda değerleme hizmeti ile dünyaya açılıyor. Firma Genel Müdürü, MRICS İs­mail Duyar, mal ve hiz­met ihracatlarını gelişmiş ülkeler seviyesine taşıya­bilmek için gerekli tüm çalışmaları yürüttüklerini söyledi.

2005 yılında kurulan Çınar Değerleme ve Mü­şavirlik A.Ş.’nin Sermaye Piyasası, Bankacılık Dü­zenleme ve Denetleme Kurumu tarafından gayri­menkul değerleme yetkisi almış bir firma olduğunu söyleyen İsmail Duyar, fir­malarının faaliyet alanlarını anlatarak, “Borsaya kote olan firmaların aktifindeki varlıkları değerliyo­ruz. Bir de bankaların teminat ola­rak kullanacağı gayri­menkul ve menkulleri raporluyoruz. SPK’da fir­maların hisse senetleri bizim yazdığımız rapor­lara göre işlem görür veya bankalar bizim yazdığı­mız raporlara göre kredi kullandırır. Yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakan­lığı’nda, Adalet Bakan­lığı’nda, kamuda birçok yetkimiz var” dedi.