Çocukların eğitim hayatına sağlıklı bir başlangıç yapmaları ve konsantrasyonlarını en üst düzeye çıkarmaları için doğru çalışma ortamı oluşturmak, ailelerin öncelikleri arasında yer alıyor. Çalışma masalarının ergonomik tasarımı, odadaki konumu ve özellikleri, çocukların başarı yolculuğunu önemli ölçüde etkileyen unsurlar.

Erdem Kaya Patent, Londra'dan ödülle döndü Erdem Kaya Patent, Londra'dan ödülle döndü

Kurulduğu günden bu yana çocukların ve gençlerin hayallerini süsleyen, özgün tasarımlarıyla bir dünya markası olan Çilek Mobilya, çalışma masalarında fonksiyonel çözümler sunuyor. Çocukların sağlığını destekleyen ergonomik tasarımlara hayat veren ve dayanıklı malzemelerle uzun ömürlü kullanımı destekleyen Çilek Mobilya, çalışma masalarındaki kişiselleştirilebilir depolama alanları, sessiz çekmeceler ve çanta askıları gibi özellikleri ile düzenli çalışma alanları sağlıyor.

Güvenlik ön planda

Çilek Mobilya’nın güvenliği ön planda tutan tasarımları; duvar bağlantı aparatı, yuvarlatılmış köşeler ve çocukların ihtiyaçlarına uygun bölmeler de içeriyor. Renk seçenekleri ve modüler yapıları ile de kullanıcılarının kişisel tarzlarına uyum sağlıyor. Çocuklar için güvenli ve sağlıklı tasarımlarıyla öne çıkan Çilek Mobilya, çalışma masalarıyla da çocukların eğitim yolculuğunu destekliyor ve birbirinden farklı seçenekleriyle kendi öğrenme alanlarını yaratma fırsatı tanıyor.