Kıratlı İnşaat; insan hayatını gözeten, güven duygusuna dayalı, seçkin yapı tasarımları, yalınlığı teknolojik yeniliklerle buluşturan konutları ve iş merkeziyle tü­keticilerine tüm yaşam alanlarında sürdürülebilir bir konfor sunmaya yeni proje-lerle devam ediyor. Bursa’nın seçkin noktalarında nitelikli konutlar inşa ederek sektörde kendine saygın bir yer edinen Kıratlı İnşaat, Kıratlı İş Merkezi’nin ardından 4 farklı villa projesiyle bu defa da Ba­demli ’ye imzasını atmaya hazırlanıyor. 56 yıldır ticaretle uğraşan ailenin ikinci kuşak temsilcileri olarak İstanbul ve Bursa’da ticari faaliyetlerine devam ettiklerini belirten Hü­seyin Ergün Kıratlı, “Bursa’daki 28’nci yılımızı Bursa’nın Ba­demli bölgesinde inşa edeceğimiz 4 farklı proje ile taçlandırmak istiyo­ruz” dedi.

Cumhuriyetin 100’üncü yılında anahtar teslimi

Kıratlı ailesinin 1966 yılında Gaziantep’te başlayan ticaret hayatı, 1980’de İstan­bul’da gıda sektöründe kuru­lan ve faaliyetini halen sürdüren Gaziantep Pazarlama ile devam ediyor.

Aile şirketi, güçlü yapısına Hüseyin Ergün Kıratlı önderliğindeki faa­liyetlerle 1994 yılında Bursa’da kurulan Kıratlı İnşaat da eklenerek iki farklı sektörde başarılara imza atmaya devam edi­yor.

Bursa’da 1994 yılından 2010’a kadar gıda ti­caretiyle de uğraşan Hüseyin Ergün Kıratlı, bu yıllar içinde inşaat sektörüne adım attığı günden bugüne pek çok iddialı ve güzel konut projesini Bursa’ya kazandırarak kent ekonomisi kadar kent kültürüne de hizmet­lerde bulundu. Yap-sat tarzı müteahhitlik hiz­meti verdiklerini be­lirten Kıratlı, “Bu kapsamda villalar, ko­nutlar ve iş merkezleri yaptık. Şimdi de Bademli ‘de 4 projeden oluşan toplam 32 villalık yeni bir projeyi hayata geçirme aşamasındayız. Cum­huriyetimizin 100’üncü yılını kutlayacağımız 29 Ekim 2023’de anahtar teslimi yapacağız” şeklinde konuştu.

Hüseyin Ergün Kıratlı, arsa ve bölgenin özelliğine göre proje geliştirilmesinin önemli olduğunu belirtirken, proje geliştirme aşamasında profes-yonellerle çalışmanın yanında, tüketici düşünceleri-ne de önem verdiklerini belirtti. Kıratlı, yeni projeleri ile ilgili de şu bilgileri verdi:

“Yeni projelerimiz; Sidelya Plus Bademli, Kıratlı Bademli Evleri, Kıratlı Yamaç Evleri ve Bademli Ladera olarak isimlen­dirilecektir. Projelerimizin tamamı villalardan oluşacaktır. Kıratlı İnşaat’ın bu­güne kadar yaptığı diğer pro­jeler gibi, bu projelerimizde de nitelikli ve çok özel villalar inşa edeceğiz. Bademli’nin en güzel villalarını yapmak konusunda iddialıyız. Projelerimize Nisan-Mayıs aylarında başlayacak ve 29 Ekim 2023 tarihinde teslim edeceğiz.”

“Kıratlı İş Merkezi kentin iddialı projelerinden biri”

Seçkin konut projelerinin ardından Mudanya yolu üze­rinde 7 katlı,51 flat, 14 dubleks ofis, 12 cadde dükkanından oluşan Kıratlı İş Merkezi ile tü­keticilerin tercihi olan Kıratlı ismi sayesinde Bursa’nın değerli markaları ve firmaları tek çatı altında buluşuyor.”