banner6

Asya Grup ulusal arenada

Borsaya açık bir şirket olan Senkron Grup ile dört büyük projeye imza atan Bursa merkezli Asya Grup İnşaat adını ulusal arenaya taşıdı. Asya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karip, bu yılki büyüme hedeflerinin yüzde 60 olduğunu açıkladı.

Şirketler 19.04.2022, 00:40 21.04.2022, 16:47
Asya Grup ulusal arenada

Asya Grup Bilişim Teknolojileri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karip, Senkron Grup ile dört büyük proje için sözleşme imzaladıklarını belirterek, “Edirne, İs­tanbul ve Bursa’da toplam dört pro­jede hem proje tasarımı ve yönetimi hem de inşaat uygulamaları alanında iş birliğine gittik. Anlaşma kapsamında Edirne Teknokent proje­sinde, İstanbul Kartal’da 190 dairelik konut projesinde, Bursa’da biri 240 dai­reden diğeri de 224 daireden oluşan ve 50 bin metrekare ticari alana sahip iki projede; tasarım, danışmanlık, yönetim, organizasyon ve inşaat uygulama işlerinin tamamını şirketimiz yürütecek” dedi. Projelerin startının bu yıl içinde verileceğini ifade eden Karip, tesli­mata da önümüzdeki yıl itibarıyla başlanacağını vurguladı.

2022 büyüme hedefi yüzde 60

Borsaya açık bir şirket olan Senk­ron Grup’la yaptıkları iş birliğiyle Asya Grup’un adını ulusal arenaya taşıdıklarının altını çizen Karip, “Bu yıl itibarıyla Türkiye genelinde de projelere imza atmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 2022’de geçen yıla göre yüzde 60 büyüme öngörüyo­ruz. Sektörde 10 yıllık tecrübeye sahibiz. Bugün ana faaliyet alanımızı sanayi tesisi, otel, konut ve villa inşaat taahhüt projeleri üretimi ile sanayi tesisi bakım ve onarım hiz­metleri oluşturuyor. Her zaman kendi öz ser­mayemizle hareket ediyoruz. Üç yıl önce sektörde çeşitliliğe giderek dijital alanda da yatırım yapmaya başladık. Bu doğrultuda ya­pijet.com, ticaari.com ve tadilatör.com gibi inovatif girişimlere imza attık” şeklinde konuştu.

İnşaat sektöründe yaşanan sorunlara yöne­lik değerlendirmelerde de bulunan Murat Karip, hammadde fiyatlarının çok değişken olması sebebiyle bütçelemede hedefi tuttur­makta zorlandıklarını ve bunun dışında her­hangi bir sıkıntıları olmadığını sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51