1997 yılından bu yana başarılı bir geçmişe sahip olan şirket, ahşap­tan okul laboratuvarlarından tarihi eser restorasyonlarına, endüstriyel pa­letlerden oyun parklarına kadar her alanda uzmanla­şan kadrosuyla ahşaba hayat ve­riyor. PBD başa­rılı ve eşsiz proje­leriyle Türkiye ve dünyada tak­dir uyandırıyor.

Bursa merkezli ahşap imalat şir­keti Park Bahçe Donanım Hizmetleri (PBD), Türki­ye’nin geleceğine yönelik eğitim sektö­rünün tüm ihtiyaçlarına cevap verebi­lecek şekilde branşlaşan anlayışıyla ve teknik kadrosuyla 1997 yılından bu yana hizmet veriyor.

Maysan Mando karbon ayak izini azaltmaya odaklandı Maysan Mando karbon ayak izini azaltmaya odaklandı

İstanbul Bakırköy’de inşaat sektö­ründe başlayan ve birçok projeye imza atan Doğan İnşaat İç ve Dış Ticaret Kol­lektif Şirketi’nin kurucusu Ahmet Tu­ran Toy’un emekliliğe ayrılması ile bir­likte Yalçın Toy tarafından kurumsal kimlik kazandırılan PBD, Türkiye’de ahşap, konut ve tarihi eser restorasyon projelerinden sorumlu çalışmalarını sürdürüyor. PBD, Kayapa Organize Sa­nayi Bölgesi’nde 10 bin metrekaresi açık, 4 bin metre­karesi kapalı alan olmak üzere top­lam 14 bin metre­karelik bir alanda 1999 yılından bu­güne faaliyet gös­teriyor. Ahşap imalat işleme üze­rine her türlü ma­kine parkuru mevcut olan PBD, yaklaşık 70 çalışanıyla hizmet veriyor. Kuruluş amacı çocuk oyun parkları yapmak olan köklü firma, 2000 yılından itibaren eğitim alanında ahşap hizmeti vermeye baş­ladı. Bugün ise dünyanın pek çok nok­tasında PBD imzasını görmek müm­kün. A’dan Z’ye her yapıyı Türkiye’nin her köşesine kazandıran PBD’nin Yöne­tim Kurulu Başkanı Yalçın Toy, firma olarak yurt dışı faaliyetlerini artırma hedefinde olduklarını söyledi.