İnegöl mobilyasının tanıtım kampanyasını Gusta yapacak

İnegöl Mobilyasının imajını yükseltmek ve pazar payını artırmak hedefiyle yola çıkan İnegöl Mobilya Tanıtım Grubu, ülke çapında yapılacak tanıtım kampanyasını yürütmek üzere Ajans Gusta ile anlaştı.
Toplam 9 ajansın katıldığı konkuru kazanarak çalışmalara başlayan Ajans Gusta, İstanbulda faaliyet gösteriyor. Ortakları Bursa kökenli olan Gustanın Ajans Başkanlığını ise Erol Bilenser yürütüyor.
İnegöl Mobilya Tanıtım Grubu Başkanı Ahmet Güleç, "Yaptığımız iş zor ve riskli bir iş fakat biz İnegöl Mobilyası Tanıtım Grubu olarak, bu işe gönülden inandık ve başarmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. Aynı tavrı ve felsefeyi Ajans Gusta'nın da sergileyeceğinden eminiz dedi
İnegölün moda, tasarım, kalite, değişen teknoloji ve çağa ayak uydurma konularında son derece başarılı olduğunu dile getiren Güleç, "Bu başarı bize İnegöl'ün, Türkiye'nin Mobilya Başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini göstermektedir. Bizim de tek hedefimiz, Türk mobilyasının özgün ve başarılı tasarımlarını tüm dünyaya duyurmak olacaktır dedi.
Ajans Başkanı Erol Bilenser de, İnegöl Mobilyasının bugünkü konumunun özgün tasarım, kalite ve çeşitlilik bakımından Türkiyenin yüzakı olduğunu, bunu tüm Türkiyeye, hatta yurtdışına en iyi şekilde anlatacaklarını söyledi.

Sayı: 718 - Sayı'nın Kapağı