15.01.2013


Üçge ve Eurometall Bayilerine "Liderlik Eğitimi

Üçge ve Eurometall işbirliği ile Üçge ve Eurometall bayilerine yönelik gerçekleştirilen "Liderlik ve İlişki Yönetimi Eğitimi nin ikinci periyodu geçtiğimiz günlerde Kıbrısta gerçekleştirildi.

Eğitim Yönetim Danışmanı ve Yaşam Koçu ve aynı zamanda ICF ( Uluslararası Koçluk Federasyonu ) akredite koçlarından biri olan Enis Arslan ın eğitmenliğinde gerçekleştirilen eğitim serisinin ilki geçtiğimiz yıl kasım ayında İstanbulda düzenlenmişti.

Üçge ve Eurometall yetkili bayi sahipleri ve yöneticileri için planlanan eğitim serisinde düşünce kalitesini ve duygusal zekayı yükseltme, perspektif kazanma, güçlü noktaları daha da güçlendirme ve gelişim alanlarına odaklanma, daha iyi bir iş-yaşam dengesi yakalayarak kişisel iyiliği ve etkinliği arttırarak farkındalık yaratmaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Konuyla ilgili olarak Eurometall Genel Yönetmeni Oğuz Vardar "Kıbrısta düzenlediğimiz organizasyonun ilk gününde 2012 yılının genel olarak değerlendirildiği, 2013 yılına dair hedeflerden bahsedildiği kısa bir toplantı gerçekleştirdik. İkinci gün ise, ilkini geçtiğimiz yıl Kasım ayında İstanbulda gerçekleştirmiş olduğumuz Liderlik ve İlişki Yönetimi Eğitiminin ikincisini tamamladık. Burada oluşturduğumuz takımın adını ortak bir kararla Üçge+ olarak belirledik.
Takımımızdan beklentilerimizin neler olduğundan, daha verimli olabilmek adına bayi ortamında olması gereken ideal çalışma ortamı ve ilişki yönetimi konuları üzerinde beyin fırtınası gerçekleştirdik. Üçüncüsünü Ankara da planladığımız eğitime kadar gerçekleştireceğimiz bir eylem planı oluşturduk. dedi.

Verimli ve eğlenceli geçen bir eğitim programının ardından Üçge yönetimi, Eurometall yönetimi ve bayiler keyifli bir akşam yemeğinde buluşarak programı noktaladılar.

Üçge firması hakkında:
Üçge, 36 yıllık deneyimi ile perakende sektörünün dünyadaki en büyük tedarikçilerinden biridir. Dünyanın 70 ülkesine ihracat yapan Üçge nin, Bursa da kurulu 5 ayrı fabrikasında 80 bin metrekare üretim alanı mevcut. 40 ülkede distribütörlüğü olan firma, ürün çeşidine yönelik özel üretimleri ile hipermarket, yapı market, butik, elektronik market, eczane, züccaciye ve sanayinin diğer farklı
kollarındaki pek çok satış alanı için mağaza ekipmanları ve depo raf sistemleri üretiyor. Türkiyede 15 bölge temsilciliği olan Üçge, 750 çalışanı ile 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Yılda 40 bin ton çelik, 42 bin tabaka ahşap hammadde işleyen Üçge, uluslararası düzeyde 1 numara olma hedefi ile ilerliyor.

Eurometall firması hakkında:
2010 yılında kurulan Eurometall, mağaza ve süpermarketlerde kullanılan market arabası, teşhir standları ve aksesuarları, el sepetleri, fiyat tabelaları, çerezlik, kuru bakliyat kapları gibi hareketli ürünleri pazarlamaktadır. Bayi kanalının yanı sıra www.eurometall.com.tr resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu kampanyalar ve satış imkanı ile e-ticaret imkanı da sağlamaktadır.

Sayı: 872 - Sayı'nın Kapağı