Global yazılım ürünleri geliştirmek ve bu yazılımların ihtiyaç duy­duğu donanımları da tasarlamak ama­cıyla faaliyet gösteren Özveri Ar-Ge Merkezi, bilgisayar ve mobil cihazlarda kullanılan uygulamalara yönelik çö­zümleri hayata geçiriyor. Bu kapsamda son olarak IDC (International Data Cor­poration) Türkiye tarafından düzenle­nen CIO 2022 Ödülleri kapsamında perakende sektörüne sunduğu TagSpot uygulaması ile Özveri Ar-Ge Merkezi “Human Machine Collaboration” ödülü almaya hak kazandı.

Yeniliğin ve teknolojinin gücüyle ilerliyor

Endüstriyel dönüşüme Bursa damgası Endüstriyel dönüşüme Bursa damgası

Özdilek Ar-Ge Merkezi’ne ödül getiren TagSpot uygulaması; perakende sektö­ründe, mağaza ve market raflarında bu­lunan ürünlerin etiket fiyatlarının kontrol edilmesini, güncellenmesini, ürün doğrulama işlemlerinin takip edil­mesini hızlı ve pratik bir yöntem ile çöz­meyi amaçlayan bir uygulama özelliği gösteriyor. TagSpot, ürün etiketini mobil cihazların kamerası ile algılayarak fiyatı­nın güncel olup olmadığını da ERP sis­temlerinden bağımsız olarak kontrol edebiliyor. Gelecek süreç içinse şirket içi iletişimi kolaylaştıran, iş akışını hızlan­dıran, pazar payını ve müşteri memnu­niyetini artıran fikirler üzerine de çalışmalar yapılmaya devam ediyor. Dünya çapında bin 200’den fazla ana­listle hizmet veren IDC, 110’dan fazla ül­kede teknoloji ve endüstri fırsatları ve trendleri hakkında küresel, bölgesel ve yerel uzmanlık sağlıyor.

Yeniliğin ve teknolojinin gücüyle iler­leyen Özveri Ar-Ge Merkezi kazandığı “Human Machine Collaboration” ödülü ile perakende sektörüne katkı sağla­maya devam edecek.