TÜGİAD (Türkiye Genç İş İnsanları Derneği) Bursa Şubesi önemli bir etkinliğe daha imza attı. Ekonomi alanındaki dijital dönüşümü yakından takip eden TÜGİAD Bursa Şubesi, ‘Yeni Nesil İş Dünyasının Kodları’ konulu Teknoloji Zirvesi’ne ev sahipliği yaptı.

Gün boyu, BLOKCHAIN, METAVERSE, NFT, Web3.0 konularının yakından incelendiği Teknoloji Zirvesi’ne konuşmacı olarak, 2010’da Bitcoin’i ve 2015’de Ethereum’u keşfeden Stake Capital Group Kurucusu Julien Bouteloup, Domino Ventures Kurucu Ortağı ve TÜGİAD Girişimcilik Komisyonu Başkanı Mustafa Kopuk, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tal Garih, AKQA Group Turkey CEO’su Alemşah Öztürk ve Doğan Holding’de Yeni Nesil Hizmetler Direktörü olarak görev yapan Serdar Kuzuloğlu katıldı.

Bursa OSB firmalarına ‘döngüsel ekonomi’ anlatıldı Bursa OSB firmalarına ‘döngüsel ekonomi’ anlatıldı

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren TÜGİAD Bursa Şube Başkanı Ahmet Parseker, Tüm dünyada dijitalleşmenin etkilerinin yoğun bir şekilde hissedildiğini, adeta dijital bir devrime hep beraber tanıklık edildiğini ifade ederek, “Bilgi teknolojilerinde yaşanan değişim ile beraber, 21. yüzyıl aslında pek çok teknoloji fırsatını da bizlere sunuyor” ifadelerini kullandı.