Ahmet Özkayan

Ermaksan YKB Vek. Ve Gen. Mdr.

Akıllı otomasyon teknolojilerimiz

fark yaratıyor

Sac işleme alanında lider üreticilerden biri olarak Endüstri 4.0’a uygun akıllı ve ileri teknolojili çözümler geliştirerek yerli ve milli ürünlerimizi dünyanın dört bir yanındaki fuarlarda sergilemeye devam ediyoruz. Ermaksan’ın yenilikçi teknolojileri akıllı üretim için titizlikle hazırlanmış olup, teknolojik beceri ve yeniliğin mükemmel bir birleşimini bünyesinde barındırmaktadır. Ermaksan’ın farklı sektör taleplerini karşılamak üzere tasarlanmış ve otomasyonla uyumlu çözümleri, üretim süreçlerinde devrim yaratmanın ön saflarında yer alıyor. Ürünlerimiz yalnızca mevcut üretim taleplerini karşılamakla kalmıyor, aynı zamanda yarının ihtiyaçlarına yönelik sürdürülebilir teknolojik çözümler üretiyor. Ortaya çıkan trendlere öncülük etme ve müşteri beklentilerini anlama konusundaki kararlılığı, Ermaksan’ı sürdürülebilirlik ile teknolojik ilerleme arasında kusursuz bir denge kurarak çevre dostu, enerji açısından verimli makineler yaratmaya yönlen-diriyor. Fuara katılanlar ve ziyaretçiler sergilediğimiz ürün-lerimizden olan esnek kesme ve bükme hattı ile akıllı üretimin gücüne tanık oldular. FIBERMAK GEN-5 lazer kesim makinesinin TOWERMAK yükleme sistemi ve robotik uygulamalarla geliştirilmiş yeni SPEED BEND PRO abkant pres ile entegrasyonu, benzersiz üretkenliği garanti ederek işletmelerin zekasını yükseltmektedir. Aerodinamik bir boru yükleme bölümüyle donatılmış FIBERTUBE-ECO, Ø20’den Ø200’e kadar değişen boruların taşınmasından kare ve dikdörtgen profillerin işlenmesine kadar, savunma ve havacılıktan mobilyaya kadar çeşitli sektörlerdeki uygulamalara yönelik çok yönlü bir çözümdür. Hassasiyeti ve verimliliği yalnızca üretimi artırmakla kalmaz, aynı zamanda malzeme israfını da önemli ölçüde azaltarak işletmeler için önemli maliyet tasarrufları sağlamak-tadır. Teknolojinin inovasyonla, dönü- şen endüstrilerle ve geleceğe hazır iş- letmelerle buluştuğu bir dünyada Er-maksan, üretimin geleceğini şekillen- direrek, işletmeleri geleceğe hazırlamaya devam ediyor.

İhracatçıların gurur günü İhracatçıların gurur günü

Turan Cesur

CESURBEND YKB

İşbirliği

anlaşmaları

yaptık

Blechexpo Fuarı’nda Cesur-38 5 Eksen CNC boru ve profil bükme makinamızı sergiledik. Bu makinemiz müşterilerimize karmaşık boru bükme işlemlerini yüksek hassasiyetle gerçekleştirme imkanı vermektedir. Farklı boru şekillerini ve boyutlarını bükme yeteneğiyle geniş bir üretim yelpazesi sunmaktadır. Otomatik ve programlanabilir işlemler sayesinde, üretim sürecinde insan müdahalesini azaltarak işgücü maliyetlerini düşürmektedir. Tekrarlanabilir işlemleri otomatikleştirerek üretim sürecini hızlandırarak maliyetleri düşürmektedir.

Blechexpo 2023 fuarı, Avrupa’da geniş bir kitleye firmamızı ve ürünlerimizi tanıtma şansı sunarak potansiyel müşterilerimizle doğrudan iletişim kurma imkanı sundu.

Üretmiş olduğumuz yeni ürünlerimizi doğrudan ziyaretçilerimize sunup, onlardan da anında aldığımız geri bildirimler, ürünlerimizin geliştirme sürecinde yardımcı olmaktadır. Blechexpo 2023 aynı zamanda sektördeki gelişmeleri takip etmek ve şirket görünürlüğümüzü arttırmak için fırsat oluşturmuştur.

Ziyaretçilerimizden aldığımız olumlu geri bildirimler ve fuarda yaptığımız doğrudan satış ve önümüzdeki süreçlerde gerçekleşecek iş anlaşmalarımızla bizim açımızdan fuar olumlu ve yeterli sonuçlanmıştır.

Orhan Er

Erbend Makine YKB

Türkiye’nin ilk ve tek caka makine üreticisiyiz

Metal sacların bükümünü katlama yöntemiyle yapan “caka bükme makine” modellerinin dünyadaki sayılı üreticilerinden biri olan Erbend Makine olarak yenilikçi bükme teknolojilerimizi BlechEXPO 2023’de sergiledik. Caka büküm makineleri üretimindeki uzmanlığımızı Ar-Ge çalışmalarımızla geliştiriyoruz. Özel tasarım kabiliyetlerimiz ile imalatçının ihtiyacına uygun çözümler sağlıyoruz. Çatı aksesuarları ve bina cephe giydirmeleri, profesyonel mutfak ekipmanları, ısıtma-soğutma-havalandırma sistemleri (HVAC), mobilya ve raf sistemleri gibi pek çok alanda çözüm sağlayan Erbend Makine’nin dört farklı ürün sergilediği fuarda özellikle yeni modeli DUAL MFA CNC Servo Yukarı - Aşağı Hareketli Caka Bükme Makinesi dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin ilgisini çekti. Biz de Erbend Makine olarak, Türkiye’nin ilk ve tek caka makine üreticisi olmanın ayrıcalığı ile fuarda yer aldık. Gerçekleştirdiğimiz Ar-Ge yatırımları ile Almanya ve Avrupa pazarından aldığımız payı daha da arttırmak istiyoruz. Fuar, başta bayilerimiz olmak üzere metal işleme sanayisinin en önemli girdilerinden biri olan sac levha üreticileri ile bizi bir araya getirdi.

Bizim de bayilerimiz yanında hem mevcut müşterilerimiz hem de potansiyel müşterilerimizle verimli görüşmelerimiz oldu.

Akif Baykaldı

Yüksek teknolojili makinelerimizi

Tanıttık

Sac metal işleme endüstrisinin ticari fuarları arasında dünyada ikinci sıraya yerleşen ve bu yıl 07-10 Kasım 2023 tarihleri arasında Messe Stuttgart Fuar Alanı’nda gerçekleşen Blechexpo Fuarı’na bu yıl da katılarak yüksek teknolojili ve çevre dostu makinelerimizi fuarda sergileme fırsatı yakaladık. Sektör profesyonellerini de bir araya getiren Blechexpo Fuarı; üretim süreçlerinde verimliliği artırmak, ürün kalitesini yükseltmek ve sektördeki trendleri yakından takip etmek isteyen herkes için önemli bir fuar niteliği taşımaktadır. Fuarın ilk gününden itibaren müşterilerimizin ve ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği stant alanımızda; Hibrit ve CNC Hidrolik Abkant Pres, Makas ve Lazer Kesim makinalarımızın yanı sıra, ilk defa bu fuarda piyasaya sürdüğümüz APHS PRO INVERTER makinamızı sergileme fırsatı yakaladık. Yüzde 40’a kadar enerji tasarrufu, daha hızlı üretim süresi ve daha uzun hidrolik yağ ömrüne sahip olması Inverter makinamızın en önemli ve belirgin özellikleri arasında yer almaktadır. Önümüzdeki süreçte inovatif ve çevreci makinalarımızla pazarda adımızdan daha fazla söz ettirmeyi planlıyoruz. Bu alanda Ar-Ge çalışmalarına yoğunlaşarak, robotlu aplikasyonlar ve otomasyon sistemlerinde de sürdürülebilir büyümeyi hedefliyoruz.