Destan Yemek zirveye koşuyor
Fatma DEMİR
Bursa yemek sanayi sektöründe söz sahibi firmalar arasına girmeyi başaran Destan Yemek, gerek sektör bazındaki gerekse sosyal sorumluluk anlamındaki projeleriyle göz dolduruyor.
Dünya çapında geçerli ISO 9000 ve ISO 22000 belgelerine sahip ilk firmalardan biri olduklarını belirten Destan Yemek Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bakar, kapasite artırımından önce insana yatırım yapma felsefesiyle hareket ettikleri vurguladı. Yatırım yaparken öncelikleri olduğunun altını çizen Mustafa Bakar, "İnsana yatırım yapmanın öneminden hareketle profesyonel bir yönetim kadrosu oluşturduk. İnsan kaynaklarını geliştiriyoruz ve sosyal sorumluluk bilinciyle bundan sonra da sosyal projeler üretmeye devam edeceğiz" diye konuştu.
2006 yılında başladıkları markalaşma ve kurumsal kimlik çalışmaları kapsamında çok büyük mesafe kat ettiklerine dikkat çeken Bakar, "Markamız tüm Bursalılar tarafından benimsenmiş durumda. Hizmet verdiğimiz müşterilerimizin yemekle ilgili tüm sorumluluklarını üstümüze alıyoruz. Bu nedenle de tercih edilirliğimiz her geçen gün daha da artıyor" dedi.
Samimiyet ve güvene dayalı hizmet
Büyüme ve sanayileşme yolundaki firmalarının Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'nde (NOSAB) bin metrekarelik alanda 7 bin 500 kişilik yemek kapasitesiyle hizmet verdiğini anımsatan Mustafa Bakar, "Zamana ayak uydurabilen hizmetlerimiz ve edindiğimiz tecrübelerimizle beraber müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda bugüne geldik. Başarımızın temeli; esnaf lokantacılığının verdiği samimiyet ve güvene dayalı hizmet anlayışımızı kaybetmemiş olmamızdır" dedi. Kalitelerini "daima yükseltmek prensibiyle teknolojik makine ve ekipmanlarla gıda üretim standartlarına uygun fiziksel koşullarla faaliyet gösterdiklerini ifade eden Mustafa Bakar, sektörlerindeki en büyük sorununun "merdiven altı üretim olduğuna işaret ederken bu durumun haksız rekabete neden olduğunu ve sektörü olumsuz etkilediğini de sözlerine ekledi.

Sayı: 612 - Sayı'nın Kapağı