Matlı, tam 52 yıldır özenle beslenmesini sağladığı hayvanlardan aldığı kaliteli sütleri aynı özenle Burdan markası adı altında tüketicileri ile buluşturmaya hazır. Günlük 1.500 ton çiğ süt işleme kapasitesi ile Türkiye’nin ilk 5 üretim tesisinden biri olan Matlı Süt, yenilediği tesislerinde pazara yüksek katma değerli ürünler sunmaya başlıyor.
Ürün çeşitliliğini kademeli şekilde artıracak olan Matlı Süt, 3 ay içerisinde 27 farklı kategoride ve 200 ürün çeşitliliği ile temel süt ve süt ürünlerini tüketicileri ile buluşturacak.
Pazar konumlamasını; altın tedarik zinciri ve hassas üretim teknikleri olarak belirleyen Matlı Süt, sektördeki tedarik zincirinin her halkasında aktif olarak yer almasının avantajlarını tüm ekosisteme fayda sağlayacak biçimde kullanmayı hedefliyor.