Hayat Hastanesi’nde Robotik Cerrahi Dönemi Hayat Hastanesi’nde Robotik Cerrahi Dönemi

Grup şirketlerinden ekiplerin yüz yüze olma fırsatı yakaladığı etkinlikte, Ar-Ge ve mühendis­lik alanında yapılan çalışmalar ve şirketlerin son dö­nemde devreye aldığı projeler, Türkiye ve dünyadaki gelişmeler ile her şirket özelinde faaliyet gösterdiği sektördeki yenilik ve trendler ele alındı.

Toplantının açılış konuşması, Yeşilova Holding Ar-Ge Müdürü Emre Dolaylar tarafından yapıldı. Emre Dolaylar, “Özellikle patent ve faydalı model alanında sektörümüzdeki lider kuruluşlar arasında yer alıyo­ruz. Geçtiğimiz yıl Ar-Ge Merkezimizde yürütülen 12 projeden 6’sı ulusal ve uluslararası fonlar tarafından desteklenmeye hak kazandı” dedi.

Yeşilova Holding İcra Kurulu Başkanı A. Yalçın Yeşi­lova da toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Başarımızın ardında yatan etmen Ar-Ge çalışmala­rına verdiğimiz önemdir. Şirketlerimizin gerek ülke­miz gerekse de global bazda rekabetçilik avantajlarını korumak ve bu alandaki kabiliyetlerimizi artırmak adına Ar-Ge, teknoloji ve inovasyona yaptığımız yatı­rımları sürdürüyoruz.”