Urfa lezzetleri Hacı Dayı Tophanede
Hacı Dayı Kebapçısı, Tophanede Bursalılar'a Urfa lezzetlerini sunuyor.
1979da Çatalfırındaki ilk şubesiyle Bursalılar'la tanışan Hacı Dayı, geçen sürede gerek markalaşmaya gerekse kaliteye gösterdiği özen ve yatırımlarla Bursanın önde gelen markaları arasındaki yerini aldı. Hacı Dayı Tophane, Ahmet Erkan Özler yönetiminde 25 kişilik kadrosu ile günde 200'ü aşkın kişiye "kaliteli, temiz ve güvenilir hizmet verirken, Urfa'ya özel lezzetleri ile Bursaların beğenisini topluyor.
28 yıllık deneyimi ile Bursa halkına, yerli ve yabancı turistlere, eşsiz Bursa manzarası içinde hizmet verdiklerini belirten Ahmet Erkan Özler, Urfa lezzetlerinin Bursalılar tarafından beğenilen ve özlenen tadlar haline geldiğini söyledi. Babası Hamit Özler'den edindiği tecrübeyle mesleğini daha uzun yıllar sürdürmek istediğini vurgulayan Ahmet Erkan Özler, "Başta kebap, lahmacun ve pide çeşitleriyle hizmet veriyoruz" dedi.
'Beyaz Tabak' gururu
Öz Urfalı Hacı Dayı Kebapçısı'nın, sağlık ve hijyenik kurallara uygunluğunu, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü'nden Beyaz Tabak ödülü alarak belgelediğini belirten Özler, "Temiz, sağlıklı ve güvenli gıda maddesi üreten ve tüketime sunan işletmemiz, 'bu ödüle uygun görüldü. Müşterilerimizin, kebaplarımızın temiz ve güvenilir bir ortamda yapıldığından emin olmaları bize güven duymalarını sağlıyor. Biz de bu güvene layık olmak için kalitemizden ödün vermeden çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Hacı Dayı Kebapçısı, Tophanede Bursalılar'a Urfa lezzetlerini sunuyor.
1979da Çatalfırındaki ilk şubesiyle Bursalılar'la tanışan Hacı Dayı, geçen sürede gerek markalaşmaya gerekse kaliteye gösterdiği özen ve yatırımlarla Bursanın önde gelen markaları arasındaki yerini aldı. Hacı Dayı Tophane, Ahmet Erkan Özler yönetiminde 25 kişilik kadrosu ile günde 200'ü aşkın kişiye "kaliteli, temiz ve güvenilir hizmet verirken, Urfa'ya özel lezzetleri ile Bursaların beğenisini topluyor.
28 yıllık deneyimi ile Bursa halkına, yerli ve yabancı turistlere, eşsiz Bursa manzarası içinde hizmet verdiklerini belirten Ahmet Erkan Özler, Urfa lezzetlerinin Bursalılar tarafından beğenilen ve özlenen tadlar haline geldiğini söyledi. Babası Hamit Özler'den edindiği tecrübeyle mesleğini daha uzun yıllar sürdürmek istediğini vurgulayan Ahmet Erkan Özler, "Başta kebap, lahmacun ve pide çeşitleriyle hizmet veriyoruz" dedi.
'Beyaz Tabak' gururu
Öz Urfalı Hacı Dayı Kebapçısı'nın, sağlık ve hijyenik kurallara uygunluğunu, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü'nden Beyaz Tabak ödülü alarak belgelediğini belirten Özler, "Temiz, sağlıklı ve güvenli gıda maddesi üreten ve tüketime sunan işletmemiz, 'bu ödüle uygun görüldü. Müşterilerimizin, kebaplarımızın temiz ve güvenilir bir ortamda yapıldığından emin olmaları bize güven duymalarını sağlıyor. Biz de bu güvene layık olmak için kalitemizden ödün vermeden çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Sayı: 563 - Sayı'nın Kapağı