Otomotiv yan sanayi alanında 43 yılı aşkın tecrübeye sahip Ünver Görüp, 3 Yıllık Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Toplantısını gerçekleş­tirdi. Geçtiğimiz günlerde Bursa Gold Majesty Otel’de düzenlenen toplantıda başta Yönetim Kurulu olmak üzere tüm çalışanlar yer aldı.

Yatırımlarla yüzde 100 büyüdü

İhracatın lokomotif sektörü otomo­tiv endüstrisinde, şehir ve ülke ekono­misine katkı sağlayacak yatırımlarla yoluna devam eden Ünver Group’un stratejik planlama toplantısında ilk olarak 2020-2021 ve 2022 yılı değerlen­dirmesi yapıldı. Toplantının başında Fabrika Müdürü Dilara Korgavuş Sön­mez, geçen 3 yıllık döneme ilişkin de­taylı bir değerlendirme sunumu gerçekleştirdi. Korgavuş konuşma­sında, “Pandemi süreci, ardından ham­maddeden enerjiye, lojistikten tedarik zincirine kadar üretim ve ihracat için gerekli olan tüm kalemlerde yaşan güçlükler ve son olarak Ukrayna-Rusya savaşı nedeniyle olağanüstü bir dönemi geride bıraktık.

Geçtiğimiz bu 3 yıllık zorlu süreçten makine parkurundan, dijitalleşmeye, Ar-gE’den yeni fabrika tesisine kadar yatırımlarımıza ara vermeden, güçle­nerek ve yüzde 100 büyüyerek çıkmayı başardık” dedi. Korgavuş 3 yıllık değer­lendirmenin ardından 2023-2024 ve 2025 yıllarına ait stratejik planlamayı içeren sunumu şirket çalışanlarıyla paylaştı.

Otomotivin geleceğinde önemli rol

AKA Otomotiv büyümesini hızlandırdı AKA Otomotiv büyümesini hızlandırdı

Ünver Group Fabrika Müdürü Dilara Korgavuş, 2023-2025 stratejilerinde şir­ketin otomotiv sektöründeki tedarikçi kimliğinden öte “işbirlikçi” konumuna gelinmesine vurgu yaptı. Ayrıca bu yıl devreye girecek Badırga Karma OSB te­sisi ile birlikte otomotivde yaşanan dö­nüşümün en önemli oyuncuları arasında yer almak adına her alanda çalışmalara devam edileceğinin ip uç­larını verdi.