Erdem Kaya Patent, Londra'dan ödülle döndü Erdem Kaya Patent, Londra'dan ödülle döndü

LimaDEM Elektrik’in 5. kuruluş yılı gecesine Nilüfer Belediye Başkan Vekili Remzi Çınar, Elektrik Mühend­isleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Burak Özgen, Elektrik Tesisat Mühen-disleri Derneği Başkanı Mustafa Cema­loğlu, KalDer Bursa Şubesi Başkanı Emin Direkçi, GE­SİAD Başkanı Murat Kaya ve ARSİYAD Başkanı Gürsel Durmuş ile önceki dönem Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yanı sıra LimaDEM’in hizmet verdiği firmaların sahipleri, yöneti­cileri, tedarikçileri ve çalı­şanları katıldı.

Gecenin açılış konuşma­sını yapan LimaDEM Elek­trik Yönetim Kurulu Başkanı Olgun Karabiber, “Enerji, bugün en stratejik sektörlerin başında geliyor.

Elektrik enerjisi, gündelik yaşamın olmazsa olmazları arasında olup, eko­nomiden teknolojiye ve sağlıktan ula­şıma kadar pek çok alanda kullanılan zorunlu bir ihtiyaç konumunda. Bu ih­tiyaç her geçen yıl artarken, sürekliliği de büyük önem taşıyor.

Biz de LimaDEM olarak, Bursa’nın ve ülkemizin gelişmesi, kalkınması için dinamo görevi gören kurum ve kuru­luşların elektrikle ilgili ihtiyaçlarını karşılıyor olmaktan mutluluk duyuyo­ruz” dedi.

Başarılarının devamını dilediler

Gecenin protokol konuş­maları bölümünde söz alan Nilüfer Belediye Başkanve­kili Remzi Çınar, Elektrik Mü­hendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Burak Özgen, ARSİYAD Başkanı Gürsel Durmuş, GESİAD Başkanı Murat Kaya, Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği Baş­kanı Mustafa Cemaloğlu ve geçmiş dönem Nilüfer Bele­diye Başkanı Mustafa Bozbey başarılı çalışmaları nedeniyle Lima­DEM Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Olgun Karabiber’i ve firma çalışanlarıyla kutladılar.