Endüstriyel mutfak sektörünün gelişmesinde aşçıların büyük payı olduğuna inanan İnoksan, genç aşçı adaylarının vizyonunun gelişmesine katkılarını sürdürüyor. İnoksan, Uludağ Üniversitesi Harmancık M.Y.O. ile işbirliği çerçevesinde öğrencilerin mutfak bilgilerinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla hem atölye hem de seminer programı hazırladı. İnoksan'ın kendi ürettiği mutfak ekipmanlarıyla kurduğu İnoksan Akademi'nin eğitim mutfağında, Eğitmen ve Danışman Aşçı Rıfat Sınmaz eşliğinde dünya mutfağından yemekler yapan öğrenciler, mutfak ekipmanlarının kullanım alanları hakkında bilgi de edindiler. Atölye sırasında tüm aşamaları ile yemekleri takımlar halinde pişiren gençler; aynı zamanda hız, disiplin ve uyum konusunda uzman bir şeften danışmanlık alma fırsatı da buldular. Sunum konusunda da hünerlerini gösteren öğrenciler, günün sonunda Rıfat Sınmaz'dan sertifikalarını adılar.

Sayı: 1201 - Sayı'nın Kapağı