Ülkemiz iş dünyası, pandeminin etkileri, Rusya-Ukrayna savaşı, dünyada yaşanan resesyon, ham maddeye ulaşımda yaşanan zor­luklarla geçen bir yılın ardından Cumhuriyetimi­zin 100’üncü yılına, yüksek motivasyonla girerken Bursa sanayicileri ise üretim ve ihracat artışıyla kü­resel bir ekonomik güç olma vizyonuna odaklan­mış durumda.

Ekohaber Gazetesi olarak Cumhuriyetimizin 100. yılında yatırım, ihracat, istihdam ve büyüme stratejileri ile ülke ve kent ekonomisine yön veren Bursa sanayisini mercek altına alıyoruz. İlklerin gazetesi olarak 28 yıldır aralıksız bir şekilde Bursa İş dünyasının nabzını tutmaya devam ediyoruz.

Bursa, Türk iş dünyasının lokomotif ve stratejik sektör­lerde en önemli firmalarına ev sahipliği yaparken Ekohaber olarak otomotiv, tekstil, makine başta olmak üzere ülke eko­nomisine ciddi katkılar sağlayan firmaların çalışmalarına yer verdik. Bursa iş dünyası temsilcilerinin güncel ekono­mik değerlendirmelerinin yanı sıra yeni yatırım­ları, Ar-Ge çalışmaları, katıldıkları yurt içi ve yurt dışı fuarlar, dijitalleşme ve şirket içi verimlilik ça­lışmaları, sosyal sorumluluk projelerini doğru ve tarafsız bir şekilde yayınladık. Aslında iş dünya­sının hedef kitleye ulaşmakta en güçlü paydaşı olduk. 28 yıldır kent ve ülke ekonomisine katkı sağlayan Bursa’nın köklü kurumları ve firmaları­nın gelecek plan ve projeleri ile hedef kitlelerine ulaşmalarında köprü vazifesi gördük. Gazetemi­zin Kurucusu Tahsin Ardıç’ın gazetecilik ve iş dünyası hafızası, Genel Yönetmenimiz Kenan Kibar’ın iletişim tecrübesi ve ekip arkadaşları­mızla birlikte Bursa iş dünyasının ve ekonomisinin fotoğra­fını çekerek sayfalarımıza taşıdık.

Cumhuriyetimizin 100. yılında biz de üzerimize düşen ve en iyi bildiğimiz şey olan işimize odaklandık, motivasyonu­muz yüksek ve daha iyi neler yapabiliriz düşüncesi içerisin­deyiz. Yıllardır tarafsız ve ilkeli bir şekilde yayın yaparken gazetemize fikir, düşünce ve görüşleri ile katkı sunan firma temsilcilerine, hedef kitlelerine ulaşma adına bizi doğru adres olarak görerek reklam veren tüm kurum, kuruluş, firmalar ile 28 yıldır Ekohaber’in yanında olan herkese teşekkürler...