Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) iştiraki KFA Fuarcılık, Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da bölgenin en büyük savunma sanayi platformu olan DSA-2024’teki yerini aldı.

KFA Fuarcılık, Türkiye’nin dış ticaretini geliştirme hedefiyle faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Yurt içi ve yurt dışı fuar etkinliklerine dünyanın en büyük savunma sanayi buluşmalarından IDEF’in organizasyonunu üstlenerek yeni bir boyut kazandıran KFA Fuarcılık, tanıtım çalışmaları kapsamında Malezya’da bu yıl 18. kez düzenlenen DSA 2024 Fuarı’na katıldı. KFA Fuarcılık, sadece sektör profesyonellerinin ziyaretine açık olan DSA 2024’te uluslararası nitelikteki işbirliklerini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Mimarlardan ‘kamusal alanlara sahip çık’ çağrısı Mimarlardan ‘kamusal alanlara sahip çık’ çağrısı

IDEF 2025 Fuarı tanıtıldı

DSA 2024 Fuarı, 60 ülkeden bin 200 şirket ve 45 ülkeden 400’ün üzerinde delegasyonun katılımıyla gerçekleştirildi. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Türkiye’nin yerli ve milli teknolojilerle geliştirip fuarda sergilediği ürünlerin bulunduğu stantları ziyaret etti. IDEF 2025’te de yer alacak firmalarla bir araya gelen Burkay, fuarda Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Cihad Vardan, TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil ile uzay savunma ve havacılık sektöründe faaliyet gösteren kuruluşların üst düzey yöneticileriyle bir araya geldi.