banner6

05.04.2022, 03:16

Hedef kitleye ulaşmakta en güçlü paydaşınız; EKOHABER…

Bursa iş dünyasında ulusal ve uluslararası alanda küresel firmalar yer alırken KOBİ niteliği taşıyan çok sayıda firma da bulunuyor. Her sektöre mensup firmaların görüş, öneri ve düşüncelerini 27 yıldır sayfalarına taşıyan gazeteniz EKOHABER, dijital yayıncılığa ilk geçiş yapan gazete olma özelliğini taşıyor. Geleneksel gazetecilikten dijital yayıncılığa atılan adımda öncü olan EKOHABER, firmaların sesini hedef kitlelere ulaştırmada büyük rol oynamakta. 
EKOHABER olarak basılı yayıncılıkta ısrarcı olmakla birlikte dijital medya uygulamalarının iç içe geçmesiyle sektörel entegrasyon sürecine girdik. 27 yıllık iş dünyası hafızasına sahip bir gazetenin dijital medyada da söz sahibi olması için gereken çalışmalara başladık. Bu süreçte özel haberlerimizi okumak için salı gününü bekleyen okuyucularımızın dijital medyamızda da merakla bekleyecekleri yayınlar yapacağız. 
Ülkemizde ve Bursa’da firmalar ile hedef kitleler arasında köprü niteliğinde olan kurumsal iletişim birimlerinin önemi günden güne artmakta. Bu köprünün sac ayaklarından olan medya, kurumsal iletişim sürecinin en etkili araçlardan biridir. 
Kurumsal firmalardan mikro düzeydeki KOBİ firmalarına kadar herkesin yazılı ve dijital mecralarda yer alma çabası var. Gazeteciliği ve dijital medyayı anlamanın kilidi kurumsal iletişim süreçlerinin çözümlenmesinden, iyi yönetilmesinden geçiyor. 
Peki, kamuoyunu ve kurumsal iklimi etkileme hedefi olan firmalarımız marka itibarlarını yönetecek bu birimlere ne kadar önem veriyor? Firmaların, marka itibarını yönetmek için geleneksel ve yeni medyadaki tüm iletişim çalışmalarını sistematik bir şekilde kombine ederek uygulaması gerekiyor. EKOHABER olarak, 27 yıldır firmaların ve kurumların hedef kitlelerine ulaşmalarıma köprü vazifesi görüyoruz. İş dünyası ve ekonomin nabzını tutarak tarafsız ve ilkeli bir şekilde yayın yaparken gazetemize fikir, düşünce ve görüşleri katkı sunan firma temsilcilerine, hedef kitlelerine ulaşma adına bizi doğru adres olarak görerek ilan veren tüm kurum, kuruluş, firmalar ile 27 yıldır EKOHABER’in yanında olan herkese teşekkürler...
 

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51