Dünya Bankası Haberleri

Dünya Bankası haberleri ve güncel Dünya Bankası gelişmeleri, Dünya Bankası ile ilgili tüm video, Dünya Bankası fotoğrafları ve Dünya Bankası haberleri Eko Haber sitemizde


HABERLER

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) yönetimi, yeni projelerini yerinde incelemek için Bursa’ya gelen Dünya Bankası ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı...

Dünya

Dünya Bankası Başkanı David Malpass ve Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, küresel resesyon riskinin arttığı uyarısında bulundu.

Dünya

Dünya Bankası Başkanı David Malpass, avrodaki zayıflama ve yüksek enflasyonun Avrupa'da resesyon olasılığını artırdığını ifade etti.

Dünya

Dünya Bankası, iklim ve doğal tehlikelere dayanıklı konutlar ile altyapıya erişimi artırmak amacıyla Türkiye'ye sağlanacak 512,2 milyon dolarlık krediyi onayladı.

Dünya

Dünya Bankası, yüksek enflasyona karşı merkez bankaları eş zamanlı olarak faiz oranlarını artırdıkça 2023'te küresel resesyon riskinin arttığını bildirdi.

Dünya

Dünya Bankası Grubu, ülkelerin iklim değişikliğini ele almasına yardımcı olmak amacıyla 2022 mali yılında 31,7 milyar dolarlık rekor kaynak sağladı.

Dünya
GÜNDEM

Dünya Bankası, Ukrayna’daki savaşın emtia piyasalarında büyük bir şok yarattığını, bunun küresel ticaret, üretim ve tüketim kalıplarını, fiyatları 2024’ün sonuna...