Görükle Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (GÖRSİAD) 5. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Bursa Ticaret ve Sanayi (BTSO) Ortak Salonu’nda düzenlenen Genel Kurul’a CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, BTSO Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener, Kayapa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy, Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Çağan, Kayapa Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ali Güler ve geçmiş dönem Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile dernek üyeleri katıldı.

GÖRSİAD’a övgü
Divan Başkanlığını Av. Olcay Durgun ile Divan Üyeliklerini Hüseyin Yılmaz ve Aylin Türker’in yaptığı genel kurul GÖRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Engin Çetiner’in selamlama konuşmasıyla başladı. CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener ve geçmiş dönem Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de toplantıda yaptıkları konuşmalarda Türkiye ve dünyanın içinden geçtiği süreçte üretimin önemine vurgu yaparak, GÖRSİAD üyesi sanayicileri ülke ve Bursa ekonomisine sağladığı katkılardan dolayı tebrik ettiler.
Genel kurulda derneğin 2018 – 2021 döneminde gerçekleştirdiği faaliyetleri hakkında üyelere bilgilendirme yapıldı. Toplantıda, 2021 yılı gelir gider tabloları, denetim raporunun okunmasının ardından, GÖRSİAD’ın 2022 bütçesi görüşülerek onaylandı. Toplantıda GÖRİSAD üyesi yeni firmalara üyelik plaketleri de takdim edildi.

“Hedefimiz daha büyük işlere imza atmak”
Genel kurulda yeniden GÖRSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Engin Çetiner yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Beni ve yönetimimizi yeniden bu göreve layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum. Şimdi önümüzde hızlı bir şekilde çalışacağımız üç yılımız var. 2022 yılında bölgemizde faaliyet gösteren firmaların daha eşit koşullarda hizmet vermesi adına çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bunun için de kurumlarla olan işbirliğimizi üst düzeyde devam ettireceğiz. Önümüzdeki dönemde hedefimiz daha güçlü ve başarılı işlere imza atmak.”
GÖRSİAD’ın yeni yönetiminde şu isimler yer aldı
Yönetim Kurulu Asil: Engin Çetiner (Beka-Mak Makina), Levent Bilek (Bilekler Makina), Osman Aslav (Demircioğlu Group), Hamdi Altoca (Durmazlar Makina, Özkan İrman (Minteks Tekstil), Ferhan Şahin (Şahinler Makina) ve Osman Güler (Elektroteks)
Yönetim Kurulu Yedek: Selçuk Eren (E.C.S. Cam), Aziz Kurt, Kenan Sarsılmaz (Kurtsan Gıda), Belgin Çetiner Lümalı (HB Gıda), Ezgi Ülger Kara (Air Spring), Mehmet Oruç (Mehmet Oruç İnşaat) ve Alpaslan Aslan (Kromasis Kataforez)
Denetim Kurulu Asil: Cemal Tuna (Polikor), İdris Bahçe (Dursunoğlu Makina) ve Hüseyin Yılmaz (İnterkan)
Denetim Kurulu Yedek: Ahmet Nevruz (Bursa Gümrük), Selahattin Güneş (YSL Otomotiv) ve İbrahim Kalfa (Üçser Teknik)
Onur Kurulu Asil: Ahmet Koçaslan (Koçaslanlar Otomotiv), Ş. Aykan Sözüçetin (Penguen Gıda) ve Cihangir Yenice (Matay Otomotiv)
Onur Kurulu Yedek: Erdinç Pir (Hastavuk Gıda), İsmail Etkeser (Harput Holding) ve Mehmet Demir (Demsar Otomotiv)