Şirketler

Çilek, yeni ürün teknolojilerini tanıttı

Türkiye’nin dünyaya açılan markası olan ve çocukların hayal güçleri ile gelişen Çilek, Türkiye’deki bayileri ile bir araya gelerek iş birliklerini güçlendiriyor.

Düşle mottosuyla gençlerin ve ço­cukların hayallerini süsleyen öz­gün tasarımlarıyla bir dünya markası olan Çilek Mobilya, deneyimlerini, yeni ürün ve teknolojilerini ve sektör­deki son gelişmeleri tüm pay­daşlarına aktarabilmek hede­fiyle “Bayi Buluşmaları” etkinlik dizisini hayata geçirdi.

Dünyanın birçok noktasında; 5 kıtada ve 71 ülkede milyon­larca çocuğun düşlerini gerçek­leştirdiklerini söyleyen Çilek Holding Yönetim Kurulu Baş­kanı Muzaffer Çilek, Türki­ye’nin dört bir yanından gelen bayile­rini ağırladıklarını ifade etti. Çilek, “Toplamda 2 ay süren bu etkinlikler sı­rasında, bayilerimiz Çilek’in üretim sü­reçlerini yakından inceledi. Tasarım merkezimizdeki yenilikçi projeleri gördü ve sektördeki son trendler hak­kında bilgi edindi. Aynı zamanda Çilek yönetimi ile yapılan toplantılarda işbirliği fırsatları tartışıldı ve değerli fikir alışverişleri gerçekleşti. Bu etkinlikler, Çilek ailesi olarak bizim için bü­yük bir memnuniyet kaynağı oldu. Tüm paydaşlarımıza, katı­lımları ve destekleri için teşek­kür ederiz.

Çilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Çilek, “Çilek Akademi bünyesinde tüm şirket ve bayi çalışanlarımıza özel eği­tim ve gelişim programları uygu­luyoruz. Çilek kültürü ile yetişmiş, sü­rekli gelişime inanan, yeniliğe ve değişime açık, ilham veren, enerjisi yüksek genç yöneticilerimizle geleceğe emin adımlarla yürüyoruz” şek­linde konuştu.