Programda, inşaat, finans, kül­tür, sanat ve turizm başta olmak üzere birçok farklı sektörle ilgili yatırım fırsatları konuşuldu. Et­kinlikte konuşan Türkiye’nin Bakü Büyükelçisi Cahit Bağcı, 3 kıtaya hükmetmiş Osmanlı’nın şehri Bursa’yı, Azerbaycan’da ağırlamaktan mutluluk duyduk­larını bildirdi.

Bağcı, Atış Şirketler Grubunun da bu girişiminin mutluluk ve­rici olduğunu belirterek “Atış Şir­ketler Grubu, Azerbaycanlı kar­deşlerimize hem yatırım hem de hayatının belli bir dönemini ta­rih ve doğa şehri Bursa’da Türk kardeşleriyle birlikte yaşama im­kanı sunuyor” ifadelerini kullandı.

MKP OSB’nin 2024 bütçesi 717 milyon 593 bin lira MKP OSB’nin 2024 bütçesi 717 milyon 593 bin lira

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da Osmangazi olarak Azerbaycan ile kardeşlik bağlarını her geçen gün güçlen­dirmeye devam ettiklerini an­lattı. Atış Şirketler Grubu Üst Yö­neticisi Ahmet Atış da 17 yıl önce inşaatla başlayan serüvenlerinin bugün sağlıktan teknolojiye ka­dar birçok farklı sektördeki yatı­rımlarla sürdüğünü söyledi. Atış, Türkiye’nin Azerbaycan ile kardeşlik bağlarını yeni çalışma­lar ve yatırımlar ile daha da güç­lendirmek istediklerinin altını çizdi.