İş Dünyası

TOSYÖV Bursa’da gündem ‘KOBİ’lerde Kurumsal Sürdürülebilirlik’

Türkiye Orta Ölçekli Sanayiciler ve Yöneticiler Vakfı Bursa Destekleme Derneği (TOSYÖV) Bursa, ‘KOBİ’lerde Kurumsal Sürdürülebilirlik’ konulu program düzenleyecek.

Bursa Kent Konseyi Koza Salon’unda 19 Ekim Çar­şamba günü gerçekleştirilecek etkinlikte birbirinden değerli konuşmacılar, KOBİ’lere önemli konularda bilgilendirmelerde bulunacak.

TOSYÖV Bursa Yönetim Ku­rulu Başkanı Yavuz Kazangil ile Sektör Kurullar Başkanı Hakan Çubukçu’nun açılış ko­nuşmalarıyla başlayacak olan programın ilk oturu­munda; SACHI Consultancy Kurucu Ortağı Senem Tanju kurumsal sürdürülebilirliğe giriş, BUÜ Çevre Mühendis­liği Bölümü’nden Prof. Dr. Güray Sali­hoğlu ve Prof. Dr. Nezih Kamil Salihoğlu Paris İklim Anlaşması, AB Yeşil Mutabakatı ve sektörel etkileri ile döngüsel ekonomi konularında bilgilendirme­lerde bulunacak. Programın ikinci oturumunda ise SACHI Consultancy kurucu ortakları Çiğdem Palalı ve Senem Tanju sürdürülebilir finans ve iyi uygu­lama örnekleri konularında bilgilerini katılımcılarla paylaşacak.