Sürdürülebilir kalkınmada bilgi ve iletişimin önemi günden güne artarken, medya ilişkileri de bu sürece katkıda bulunmaktadır. Üretim, yatırım, istihdam ve ihracat stratejileri ile ülke ekonomisine yön veren Bursa sanayisi, dönüşüm ve sürdürülebilirliğe odaklanmış durumda. Biz de bu doğrultuda iş dünyasının sesi olmaya devam etmek, en özel içerikleri üretmek, okuyucumuza en doğru haberleri aktarmak için var gücümüzle ve titizlikle çalışıyoruz. Günümüzde güvenilir, ilkeli, tarafsız ve doğruluğu kontrol edilen haberler, her zamankinden daha fazla önem taşımaya başladı.

Ekohaber’i diğer yayın organlarından ayıran en temel özelliklerden biri ise ekonomiyi, iş dünyasını ve şirketleri merkezine alarak yayın yapması, deyim yerindeyse iş dünyasının kılcal damarlarına inmesidir. Kaliteli içerik, analizler, kapsamlı ve derleme haberler için bizi özel olarak takip eden büyük bir kitlemiz var. Ekohaber olarak 29 yıldır nitelikli ve sürdürülebilir yayın yapıyoruz. Biz de okurlarımıza, takipçilerimize en iyisini sunmak adına, özenle hazırlanan içeriklerden oluşan gazete ve Bursa’da örneği olmayan Bursa Çınarları dergisi ile özel sektörel ek çalışmalarıyla sektöre damgamızı vuruyoruz. Hedef kitlemizi doğru tespit ediyor, okuyucumuzun bizden beklenti ve taleplerinin neler olacağını belirleyerek, buna göre şekillenen yayın politikası ile gazetemizin en doğru biçimde yayınlanması için çaba sarf ediyoruz.

Medya sektöründe 29 yıl boyunca her hafta okuyucusunun karşısına çıkan ve sürdürülebilirliğin en güzel örneklerinden olan gazeteniz Ekohaber, duayen gazeteci Tahsin Ardıç ve deneyimli ekibi tarafından bu ilkeler doğrultusunda hazırlanıyor. Takipçilerimizle ve okurlarımızla aramızdaki bağı ilmek ilmek dokuyarak, her geçen gün büyütüyor ve güçlendiriyoruz.

‘İlk’lerin gazetesi olarak, 29 yıldır aralıksız bir şekilde Bursa iş dünyasının nabzını tutmaya devam ediyoruz. Yıllardır tarafsız ve ilkeli bir şekilde yayın yaparken gazetemize fikir ve görüşleri ile katkı sunan firma temsilcilerine, hedef kitlelerine ulaşma adına bizi doğru adres olarak görerek reklam veren tüm kurum, kuruluş, firmalar ile duayen ve her biri konusunda uzman köşe yazarlarımıza, 29 yıldır Ekohaber’in yanında olan herkese sonsuz teşekkürlerimizle…