Türkiye Orta Ölçekli Sanayiciler ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Bursa Destekleme Derneği, yeni dönemde üye odaklı çalışmalara ağırlık veriyor. Derneğin çalışma programı üye ziyaret­lerinde elde edilecek verilerden yola çı­kılarak şekillendirilecek. TOSYÖV böylelikle KOBİ’lerin sesinin kamuo­yuna daha etkin duyurulmasını amaçlı­yor. Türkiye Orta Ölçekli Sanayiciler ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Bursa Des­tekleme Derneği’nde bir süre önce yapı­lan genel kurulda seçilen Yavuz Kazangil başkanlığındaki Yönetim Ku­rulu, üye ziyaretlerine başladı. Hazırla­nan program kapsamında ilk olarak YSL Otomotiv Yan San. Ltd. Şti. ve Özdi­ler A.Ş. ziyaret edildi.

TOSYÖV Yönetim Kurulu; YSL Oto­motiv Yan San. Ltd. Şti.’nin Görükle Sa­nayi Bölgesi’ndeki fabrikasını ziyaret ederek, İşletme Müdürü Habib Gü­neş’ten firmanın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Güneş, 1996 yılında kurulan firmanın talaşlı imalat konusunda faa­liyet gösterdiğini, sürekli büyüyerek ve pazar payını genişleterek, sektöründe lider firma olma yolunda emin adım­larla ilerlediğini kaydetti.

Seçim sonrası Türkiye ekonomisi  BUSİAD'da masaya yatırıldı Seçim sonrası Türkiye ekonomisi BUSİAD'da masaya yatırıldı

TOSYÖV heyeti daha sonra yine Gö­rükle Sanayi Bölgesi’ndeki Özdiler A.Ş’yi ziyaret ederek, Genel Müdür Yar­dımcısı Seyhan Güleç Karademir’le bir görüşme gerçekleştirdi. Gn. Md. Yrd. Ka­rademir, Bursa ve İstanbul’daki iki fab­rikalarında yapı gereçleri ve plastik konusunda faaliyet gösterdiğini kay­detti. Karademir, Özlider A.Ş’nin bugün toplam 70 bin m2’lik kapalı alanda ülke ekonomisine değer kattığını ifade etti.