Haziran ayında göreve gelen Uluda OSB Yönetim Kurulu Baş­kanı Enes Çelik, 4 ay boyunca yaptıklarını, gelecek dönem he­deflerini sanayi bölgesinde faa­liyet gösteren firma temsilcile­rine anlattı. Bölgenin borcunun büyük çoğunluğunu kapat­maya yönelik ödeme planlarını oluşturduklarını söyleyen Çe­lik, finansal durum, yapılan ta­sarruflar ve gayrimenkuller hakkında detaylı bilgi verdi. Çelik, “Bu­har merkezi, çevre ve boyahane ruhsat­ları konusunda projelerimiz var onları hayata geçireceğiz.

Akaryakıt istasyonu karşılığı otel söz­leşmesi ve sosyal tesis olduğu söylenen Şef Bülent Restoran konusu var. Sana­yicimizin kullanmadığı Marmaris’te ki­ralanan otel ile alakalı hukuki süreç başlatıldı” dedi.

DOSAB Teknoloji ilk faz hizmeti başlıyor DOSAB Teknoloji ilk faz hizmeti başlıyor

Uludağ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Enes Çelik “Gelecek dö­nemde ise bölge sanayicimize ya­kışır bir sosyal tesis ve cami yapa­cağız. Elektrik alt yapı ve üst yapı ile çalışmalarımız hızla devam et­mektedir. Milli Eğitim Müdürlü­ğümüz ile görüştük ve bölgemiz içerisinde kalan 4 tane okulu bölge dı­şına taşıyarak daha iyi yeni okullar in­şaa edeceğiz. Kısacası artık Uludağ or­ganize sanayi bölgesini sanayicimiz yönetiyor. Bölgemizde sanayicileri­mizle süreli temas halindeyiz. Bu top­lantıları 6 ayda bir gerçekleştirme karar aldık” şeklinde konuştu.