İş dünyasına ‘yıllık işletme cetveli’ uyarısı İş dünyasına ‘yıllık işletme cetveli’ uyarısı

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD), Bursa’da yapılacak bü­yük projelerin Bursa firmaları tara­fından gerçekleştirilmesi amacıyla, başarılı bir örnek ve Bursa için bir milat olabilmesi umuduyla, 1050 Konutlar/ Akpınar Kentsel Dönü­şüm Projesi lansman toplantısı dü­zenledi. İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç yaptığı konuşmada, 3 yıla yakın zaman­dır emek verdikleri 1050 Konutlar/ Akpı­nar Mahallesi kentsel dönüşümünde lansman toplantısı aşamasına gelebildik­leri için son derece memnun olduklarını belirterek, “Bugün sadece 2290 dairenin dönüşümü için toplanmadık. Bugün bu­rada, yapı kalitesi bakımından Bur­sa’mızda kentsel dönüşüme en çok ihtiyaç duyan bölgelerden birinin yarasına derman olmak için buradayız.

Bursa’mızda bundan sonra yapı­lacak olan tüm büyük konut, yol ve metro gibi büyük inşaat projele­rinin Bursa firmaları tarafından ya­pılması amacıyla, 1050 Konutlar/ Akpınar kentsel dönüşüm projesinin ba­şarılı bir örnek ve bir milat olabilmesi için çalışıyoruz” diye konuştu.

İMO Bursa Şubesi Başkanı Ülkü Küçük­kayalar da, akademik odalar olarak bu sü­reçte ellerinden gelen katkıyı vermeye ha­zır olduklarını belirterek, “Hatta bunun yanı sıra denetim yetkimizi kullanma tale­bimizi de iletmek istiyoruz” dedi.