banner6

Gökçin Aras vefat etti

ÜÇGE Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Gökçin Aras hayatını kaybetti.

İş Dünyası 22.08.2022, 22:13
Gökçin Aras vefat etti

Gökçin Aras’ın ani ölümü hem iş dünyasını hem de sanat camiasını üzüntüye boğdu. ÜÇGE Şirketler Grubu tarafından yapılan açıklamada, “ÜÇGE Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanımız Gökçin Aras’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Acımız çok büyük” denildi.

Gökçin Aras’ın cenazesi Cuma günü Bursa Organize Sanayi Bölgesi Camii’nde kılınan öğle namazının ardından, Nilüfer Fethiye Kabristanı’na defnedildi.

Gökçin Aras kimdir?

Gökçin Aras; mağaza ekipmanları ve depo raf sistemleri sektörünün Tür­kiye’deki ilk ve ilklere imza atan üreticisi, Tür­kiye perakendesinin 46 yıllık sürecine tanıklık eden, gelişiminde önemli rolü olan, sektöre yön veren ve global anlamda dünya markala­rının güven duyduğu bir Türk markası yarata­rak iş dünyasının ilham aldığı örnek iş insanıdır.

Gökçin Aras, 1954 yılında Ardahan Göle’de doğdu. Köy Enstitüsü mezunu bir öğretmen olan babasının tayini nedeniyle 1967’de ailesi ile birlikte Bursa’ya yerleştiler. 13 yaşından iti­baren Bursa’da yaşamaya başlayan Gökçin Aras, ortaokul ve lise öğrenimini Bursa’da ta­mamladı. Bursa Eğitim Enstitüsü Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü bitirdi. Eğitimine ek ola­rak Ankara Hukuk Fakültesi’nde öğrenim gördü. 1976’da Bursa’da küçük bir raf atölyesi ile başladığı perakende yolculuğunda, ÜÇGE markası ile 46’ncı yılını tamamladı.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51