banner34

banner50

banner6

CEV ve BUÜ’den eğitimde güçlü işbirliği

BUÜ, Coşkunöz Eğitim Vakfı ile bilimsel araştırma, eğitim-öğretim ve uygulama alanlarında işbirliği protokolü imzaladı.

İş Dünyası 22.08.2022, 22:12
CEV ve BUÜ’den eğitimde güçlü işbirliği

Akademik başarının geliştirilmesi ve bilimsel işbirliğinin yaygınlaştırılması hedefiyle iş dünyası temsilcileriyle ortak çalışmalar içerisinde yer alan BUÜ Yönetimi, son olarak Coşkunöz Eğitim Vakfı ile işbirliği protokolü imzaladı.

Sözleşme metnine Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve Vakıf CEO’su Ahmet Erdem Acay imza attı.

İşbirliğinin ve öğrencilere verilen desteğin kendileri için çok kıymetli olduğunu vurgulayan Rektör Prof. Dr. A. Saim Kılavuz, Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından olan Coşkunöz Holding tarafından kurulan Coşkunöz Eğitim Vakfı’nın bu alanda önemli bir örnek olduğunu aktardı.

Staj ve mesleki eğitim konusunda uzun yıllardır Vakıf’tan güçlü bir destek aldıklarının altını çizen Prof. Dr. A. Saim Kılavuz; “Üniversitemizin en kıymetli destekçilerinden olan Coşkunöz Eğitim Vakfı ile bir kez daha işbirliği protokolü imzalıyor olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Karşılıklı çalışma kültürümüz her geçen yıl biraz daha pekişiyor” diye konuştu.

Coşkunöz Eğitim Vakfı’nın kuruluş amacının mesleki ve teknik eğitimin geliştirilmesi olduğuna işaret eden Vakıf CEO’su Ahmet Erdem Acay da Bursa Uludağ Üniversitesi’ne uzun yıllardır destek olduklarını ve bu desteklerin artarak devam edeceğini söyledi. Acayi, öğrenci stajlarının eksiksiz ve doğru şekilde yerine getirilmesi hususu başta olmak üzere mesleki ve teknik tecrübenin kazandırılması noktasında da ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerinin altını çizdi.

İmza töreninde Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Akın Burak Etemoğlu, Makine Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Fatih Karpat, Coşkunöz Eğitim Vakfı Müdürü Bige Tınmazsoy Susuzlu, Teknoloji Transfer Ofisi yöneticileri ve akademisyenler de hazır bulundu.

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51