banner6

CEV hem eğitim hem de deneyim imkanı sunuyor

Coşkunöz Eğitim Vakfı’nın (CEV), faaliyete geçirdiği Türkiye’nin ilk Katmanlı Üretim Eğitim ve Deneyim Merkezi (KÜME) kapsamında verilen eğitimler, şimdi de Türkiye’ye açılıyor. Çevrimiçi ve uygulamalı olarak iki farklı temada gerçekleştirilecek sertifikalı KÜME eğitimleri ücretsiz olacak.

İş Dünyası 02.05.2022, 23:11
CEV hem eğitim hem de deneyim imkanı sunuyor

Program kapsamında 250 mühendislik öğrencisine ‘katmanlı üretime gi­riş’ten ‘malzeme bilimi’ne, ‘katmanlı üretim için tasa­rım’dan ‘iş modeli geliştirme ve proje oluşturma’ya toplam 17 farklı eğitim verilecek.

İki hafta süreyle toplam 30 saat çevrimiçi olarak verile­cek eğitimler için başvurular da çevrimiçi olarak yapılı­yor. CEV eğitmenleri ve Ar-ge Uzmanları tarafından verilecek eğitimler sonunda ekip çalışmalarında başarılı olan katılımcılar Coşkunöz Eğitim Vakfı’nda 2 gün yüz yüze uygulamalı eğitim almaya hak kazanacak. Yüz yüze eğitime Bursa dışından katılacak adayların yol ve konaklama masrafları CEV tarafından karşılanacak.

3B yazıcılar ile üretim adıyla da bilinen katmanlı üre­tim teknolojilerine yönelik eğitimler veren KÜME; yük­sek maliyetli eğitim imkanına erişemeyen öğrenci, çalışan, uzman ve akademisyenlere eğitim ve deneyim imkanı sunuyor. Sanayi-üniversite iş birliğine yönelik çok önemli bir adım olan eğitim ve deneyim merke­zinde, ulusal ve uluslararası birçok kurum ile proje iş birlikleri yapılması da hedefleniyor. Eğitimlerin çevri­miçi olarak da erişilebilir hale gelmesiyle Türkiye’nin pek çok yerinden öğrenciler bu alanda eğitim alma ve yetkinlik geliştirme imkanına kavuşacak.

Çevrimiçi başvurular başladı

Programa başvurular 30 Nisan 2022 tarihine kadar https://www.coskunozegitimvakfi.org/tr/ linki üzerin­den gerçekleştirilebilir.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51