GÖRSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Özkan İrman’ın sahibi olduğu Özlüce Minteks Cafe’de düzenlenen kahvaltılı toplantıda buluşan GÖRSİAD Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri hem yer aldıkları bölgelerle ilgili sorun ve önerileri dile getirdiler, hem de birbirlerini daha iyi tanıyarak aralarındaki sinerjiyi artırma fırsatı yakaladılar.

Toplantının açılışında konuşan GÖRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Engin Çetiner, “Görev süremiz boyunca bölgemizdeki sorunların çözümü ve firmalarımızın daha konforlu şekilde üretim yapması adına üzerimize düşen görevi yaptık. Şimdi önümüzde aynı gayret ve azimle çalışacağımız üç yıl daha var. Görükle, İrfaniye – Başköy ve Gökçeköy’de faaliyet gösteren tüm üyelerimizin eşit şart koşullarda hizmet vermesi adına çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bunun için ilgili tüm ve kuruluşlarla işbirliğimizi geliştirerek, önümüzdeki dönemde daha güçlü ve başarılı işlere imza atacağız” dedi.

Toplantıya katılan GÖRSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Engin Çetiner, Levent Bilek, Osman Aşlav, Hamdi Altoca , Özkan İrman, , Osman Güler, Selçuk Eren, Belgin Çetiner Lümalı, Ezgi Ülger Kara ve Alpaslan Aslan ile Denetim Kurulu Üyeleri Cemil Tuna, İdris Bahçe ve Hüseyin Yılmaz teker teker söz alarak hem birbirlerini yakından tanıma fırsatı buldular hem de bölgelerindeki sorunları ve çözüm önerilerini paylaştılar.