Perakende sektörü­nün önde gelen mar­kası Onur Market, Bursaspor’un yanında ol­maya devam ediyor.

Sporun ve sporcunun yanında olmaya özen gös­teren Onur Market, bu yıl 3’üncü kez Bursaspor’un kol sponsoru oldu. Onur Market, Bursa’nın en önemli markası olan Bur­saspor’un içinden geçmiş olduğu bu zorlu süreçte yine desteği bırakmadı.

Endüstriyel dönüşüme Bursa damgası Endüstriyel dönüşüme Bursa damgası

Gerçekleştirilen lans­man töreninde bir araya gelen Onur Market Yöne­tim Kurulu Üyesi Hakan Özen, Bursaspor Başkanı Ö. Furkan Banaz ve Bursas­por Yönetim Kurulu Üyesi Metin Alp, kol sponsor­luğu ile ilgili açıklama­larda bulundu.

Onur Market Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özen, “Bursa’mızın en önemli markası olan Bursaspor ile kol kola yürümekten ve desteklemekten onur du­yuyoruz. Altına toz bu­laşsa değerinden ne kaybeder? Takımımızın tozu temizleyerek süreci başarıyla atlatacağından eminim. Sponsorluğumuz Bursa’mıza ve Bursas­por’umuza hayırlı olsun” dedi. Bursaspor Başkanı Ö. Faruk Banaz ise, “2022-2023 sezonunda kol spon­sorluğu için Onur Market ile anlaşmaya vardık. İyi günde, kötü günde destek­lerini esirgemeyen Onur Market’e teşekkür ediyo­rum. Elbirliğiyle kalkıp tek­rardan alışkın olduğumuz sahalara geri döneceğiz” diye konuştu.