Şirketler

Yeşilova’da iş “Denge”de

Yeşilova Holding’in kadınların daha güçlenmesi ve desteklenmesi önceliği çerçevesinde hayata geçirdiği “İş’te Denge” projesinin lansmanı gerçekleşti. Proje kapsamında kadın çalışanların desteklenmesi ve toplumsal cinsiyet eşitliğine katkı hedefleniyor.

Toplumsal ve bireysel refahın ka­dın-erkek eşitliğinden geçtiğine inanan ve bunu her koşulda dile geti­ren Yeşilova Holding, bu konuda yeni bir projeyi devreye aldı. Yönetim Ku­rulu Üyesi Yasemin Yeşilova liderliğinde hayata geçirilen ‘İşte Denge’ pro­jesi kapsamında fırsat eşit­liğine yönelik alınan ve yeni dönemde uygula­maya geçirilecek çalışma­lar, ‘Kadın Çalışanlarımızın Desteklenmesi ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Manifestosu’ adı altında açık­landı. İş’te Denge projesi için düzenle­nen lansman törenine; Yeşilova Hol­ding Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova, İcra Kurulu Başkanı A. Yalçın Yeşilova, Yönetim Kurulu Üyesi Yase­min Yeşilova ile Holding ve grup şirket­lerinin yöneticileri ve çalışanlar katıldı.

Lansman töreninde bir konuşma ya­pan Yasemin Yeşilova şunları söyledi: “Yeşilova Grubu olarak geçmişten bu­güne kurumsal yapımızı oluşturan ilke­ler ve sahip olduğumuz değerler ile tüm paydaşlarımız için fayda yaratma anla­yışıyla hareket ediyoruz. Bu doğrultuda faaliyetlerimizi BM Sürdürülebilir Kal­kınma Amaçları çerçeve­sinde sürdürürken, en de­ğerli varlığımız olan çalışanlarımızın refahını ve gelişimini odağımıza alıyo­ruz. Yeni ve örnek uygula­malarla, bu alandaki perfor­mansımızı ve ilerlememizi paylaşmaya devam edeceğiz.”

“Hep daha iyisi için çalışıyoruz”

Yeşilova Grubu Yönetim Kurulu Baş­kanı Ali İhsan Yeşilova da şunları kay­detti: “Yeşilova olarak bugüne kadar çok başarılar elde ettik, yatırımlar yap­tık, büyüdük, Grubumuza güç kattık. Ama tüm bunları hep birlikte başardık.”