Yenilenebilir enerji kaynakların­dan Güneş Enerjisi Santralleri ala­nında çözümler sunan Sunvital Enerji’nin kurulumunu gerçekleştirdiği projelerden 100.’sünün kabulü gerçek­leşti. Kula Yağ, Balıkesir’de bulunan Ye­niköy ve Kristal fabrikalarının çatı­sında güneş enerjisi santrali kullanmayı tercih ederek Sunvi­tal Enerji ile sürdü­rülebilir enerjiye adım attı. Güneş enerjisi santralleri­nin kurulumu, işlet­mesi ve bakımı konusunda müşterilerine gerekli tüm desteği sağlayan Sunvital Enerji, imza attığı başarılı projelerle adını Bursa dı­şında da duyurmaya devam ediyor.

Yıllık 4 milyona yakın kWh üretim hedefi

Firma olarak 100’üncü kabul projele­rini gerçekleştirmenin gururu içinde ol­duklarını ifade eden Sunvital Enerji Kurucu Ortağı Murat Kılıç, “Balıkesir ili­mizin çok değerli firmaları olan Kula Yağ ve Emek Yem firmalarının GES ka­bulleri yapıldı. Bu projede toplamda 7.236 adet panel kullandık ve yıllık 3.760.776 kWh üretim hedefimiz var. Bu vesileyle Kula Yağı yeşil çevre yatırı­mından dolayı tebrik ediyoruz.” dedi.

Her detayla özenle ilgilenildi

Makine sektörünün duayeni Ali Durmaz anılıyor Makine sektörünün duayeni Ali Durmaz anılıyor

Sunvital Enerji’ye iş birlikleri, yardımsever­likleri ve ilgileri için te­şekkürlerini sunan Kula Yağ Yönetim Ku­rulu Üyesi Cesur Kula ise, “Sunvital Enerji’nin 100. kabulü olmaktan dolayı mutluluk duyduk. Bu Sunvital Enerji, Kula Yağ ve Emek Yem için özel bir gündü. Firma olarak yeşil enerjiye yatı­rım yapmaya karar verdiğimiz günden itibaren kendileri ile iletişim halindeyiz. O günden bu yana konunun her deta­yıyla titizlikle ilgilendiler. Süreç baştan sona sorunsuz ve son derece güzel bir şekilde ilerledi” dedi.