Ürettiği amortisörlerle otomotivden mobilyaya farklı sektörlere yönelik çö­zümler sunan T.Ş.T. Lift Amortisör, Rusya’nın başkenti Moskova’da 21 – 25 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Rusya Mebel 2022 – 34. Uluslararası Mo­bilya, Dizayn ve Dekorasyon Fuarı’nda ürünlerini görücüye çıkardı.

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’nde 10 bin metrekare kapalı alana sahip fabrika­larında aylık 500 bin adet üretim kapasite­siyle müşterilerine geniş yelpazede ürün çeşitliliği sunan firma, mobilya sektörüne yönelik ürettiği yenilikçi çözümleriyle Moskova Mebel 2022 Fuarı’nda yer aldı.

T.Ş.T. mobilyada da iddialı

Otomotiv sektörünün yanı sıra mobilya sektöründe de iddialı olduklarını kaydeden T.Ş.T. Lift Amortisör Dış Ticaret Müdürü Deniz Alagöz, “Kaliteli ürün ve uygun fiyat politikası çerçevesinde ürettiğimiz ürünleri dünyanın yaklaşık 60 ülkesine ihraç ediyoruz. Düzenli olarak katıldığımız Moskova’daki fuar ile birlikte bu pazardaki konumumuzu güçlendirmek istiyoruz” dedi.

AKA Otomotiv büyümesini hızlandırdı AKA Otomotiv büyümesini hızlandırdı

Yoğun ve verimli bir fuarı geride bıraktıklarını söyleyen Alagöz, fuarda Türk firmalarına yoğun ilgi olduğunu kaydetti. Alagöz bunun nedeninin ise Avrupa’nın Rusya’ya ambargo uygulaması olduğunu ifade etti.

Rusya-Ukrayna savaşının Türk firmaları için Rusya pazarında önemli fırsatlar doğurduğunu vurgulayan Alagöz, “Rusların Türk firmalarına büyük ilgisi var. Bunu hem ülkemizde düzenlenen fuarlarda hem de Rusya’daki fuarda gözlemliyoruz. Ülke olarak bu fırsatı iyi değerlendirip, Rusya pazarından aldığımız payı daha da artırmalıyız” dedi.