Semih AYDIN

Ford Otosan tarafından sektörün en iyilerinin se­çildiği 12. Ford Otosan Teda­rikçiler Zirvesi 2023 Ödül Tö­reni’nde en prestijli ödül olan Altın Yıldız Ödülü, Omtek Otomotiv’in oldu.

Ford Otosan Yönetim Ku­rulu Üyesi Güven Özyurt ödülü Omtek Otomotiv Yöne­tim Kurulu Başkanı Hüseyin Bağcı’ya takdim etti.

Bağcı, Altın Yıldız Ödü­lü’nün, Omtek’in mükemme­liyete ve yeniliğe verdiği öne­min karşılığı olduğunu dile getirdi.

Yeni yatırımlarıyla müşteri­lerinin beklentilerini aşan son teknoloji çözümler sunmaya devam edeceklerini kaydeden Omtek Oto­motiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bağcı şunları söyledi: “Amerika, Almanya ve Fransa başta olmak üzere yaptığımız yatırımların yanında Bursa’da da 20 bin metrekare alanda konuşlanan yeni üretim tesisimizi devreye aldık.

Çilek, yeni ürünleriyle gençlere özgürlük vadediyor Çilek, yeni ürünleriyle gençlere özgürlük vadediyor

Otomotiv endüstri­sindeki uzmanlığımız ve tutkumuzla talep­lere en iyi şekilde ce­vap vermeye devam edeceğiz. Küçük doku­nuşlar, büyük farklar mottomuzun arkasında dura­rak proseslerimizi şekillendi­riyoruz.” Omtek Otomotiv Pa­zarlama Müdürü Enis Özer­dem de yılın imalat­çısı kategorisinde Altın Yıldız ödülüne layık görülmekten gurur duyduklarını belirterek, “Bu başarı tüm çalışanlarımız ile aynı hedefe yürü­menin ve müşteri memnuniyeti önceliğini vizyon edinmenin bir meyvesidir” dedi.