Lezzetli et fındık kabuğu kömüründe pişer: Nilüfer Doğa

Balıkesir bölgesinde doğal şartlarda beslenen kıvırcık kuzu etine bir de fındık kabuğunda pişirilmesini ekleyen Nilüfer Doğa, Bursanın tercih edilen mekanlardan biri haline geldi.

Balıkesir bölgesinde doğal şartlarda beslenen kıvırcık kuzu etine bir de fındık kabuğunda pişirilmesini ekleyen Nilüfer Doğa, Bursanın tercih edilen mekanlardan biri haline geldi. Orhaneli yolu üzerinde Misi Köyünde bulunan 3 salon ve Misi köyü vadisine bakan bahçesiyle hizmet veren Nilüfer Doğa, günün her saati sunduğu kahvaltı sofrasıyla da dikkat çekiyor. Kırmızı ve beyaz etin yanı sıra alabalık menüleriyle misafirlerine lezzetli sunumlarda bulunan Nilüfer Doğanın en önemli özelliği mangallarında fındık kabuğu kömürü kullanılması.
Mekanın işletmecisi Müslüm Açılan, 1999 yılında Derekızık Köyü Şelale mevkiinde giriş yaptığı restaurant ve gıda sektöründe her zaman yeniliklerin takipçisi olduğunu söyledi. Bu sayede sürekli geliştirdiği ve güzelleştirdiği mekanların zamanla tercih edilirliğinin de arttığını vurgulayan Müslüm Açılan iki farklı bölgede kurulu mekanların kendine has özelliklere sahip olduğunu belirtti.

Sayı: 832 - Sayı'nın Kapağı